Foloseste OB mini, speciale pentru virgine si nu vei pati nimic. Nu face prostia cu vitamina K, iti poate afecta grav sanatatea.
Bună.
O.b.-urile nu sunt pentru virgine, să fie foarte clar.
Dacă ai un flux abundent și cele mini nu le poți ține mai mult de 30 de minute, ce ai să faci? Mergi din 30 în 30 de minute la toaletă să te schimbi?
O.b.-ul este greu de manevrat la introducere pentru că trebuie introdus profund și te poți deflora sau la scoatere este mult mai voluminos și la tragerea lui la fel, te poți deflora doarece nu știi cât de rezistentă este membrana și asta pentru ce?
Stai la umbră, nu ai voie să te expui la soare, riscul hemoragie prin dilatarea vaselor de sânge pe font de temperatură solară mare este iminentă!
Numai prostii cu o.b.-uri și ovule pentru virgine... scriem din ce citim că experiență lăsăm la alții, ne mai dăm minți luminate.
Mergi la bibliotecă și citește cu ce se mănâncă ginecologia, @pitika, este pentru binele tău. Nu tot ce zboară se și mănâncă. Nu uita că pe vremuri fetele mari cu degetul erau încercate de către viitorii lor bărbați (și ăștia niște bădărani!).
Pa, pa.
Eu stiu de la mama ca fetele virgine nu pot sa foloseasca O.B.Eu iti recomand tampoanele, iar in prima zi iti recomand tampoanele de noapte fiindca sunt mai lungi si nu o sa te patezi.
Ob-urile sunt destul de incomode si mai bine iti cumperi vitamina K asa o sa te simti in largul tau si nu o sa stai cu griji. Si vitamina K are riscurile ei...depinde acum ce alegi. Distractie placuta la mare!