anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema!
Iubitul meu avand mai multe cunostinte - majoritatea baieti - iese de obicei cu ei sa se distreze [ sa vorbeasca, sa rada, se plimba si mai iese de OBICEI la cate-o bere, doua, mai multee.]
In fine, problema ar fi ca de fiecare data cand aud ca iese ma agit foarte rau, ii vorbesc indiferent, stau stresata, ma supar si nu-i mai raspund insa ii spun ca nu ma deranjeaza.
Nici nu stiu ce ma supara atat de tare ca nu ma inseala, pe acolo nu sunt fete si nici nu face nimic rau care m-ar afecta, pur si simplu se distreaza si n-am ce sa-i reprosez.
Si eu mai stateam pe afara iar el era in casa si nu ne certam, doar imi zicea sa am grija.
Nu inteleg de ce atata frustrare pe capul meu si de unde atatia draci in realitate pentru NIMIC.
N-as vrea sa-l stresez, nu vreau sa-i interzic nimic pentru ca nu mi se apare normal si stiu ca daca incerc sa-l izolez, mai rau va fugi de mine, insa am eu stresul asta permanent.
Avem 17 ani, suntem de doar 6 luni impreuna, ne intelegem minunat, stam destul timp impreuna, ne cunoastem reciproc familiile care sunt multumite de relatia noastra pe care vrem s-o continuam cat de mult se poate.
Deci, astept niste sfaturi de la voi. Ce spuneti sa fac?

19 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca ai incredere in el ar trebui sa te mai relaxezi putin, la un moment dat iti va observa starea asta si atunci probabil se va supara ca nu ai incredere in el.winking

| RAY a răspuns:

Nu il poti tine in colivie inchi are si el prieteni dar si tu poti iesi cu fetele in oras, de ce nu iesi si tu cu el bei si tu o bere face bine la rinichi

| wolder a răspuns (pentru RAY):

Facem si asta, dupa cum am zis, stam mult timp impreuna, dar uneori eu sunt acasa si el mai iese.

| RAY a răspuns (pentru wolder):

Si eu sunt asa ca tine cand aveam iubita dar apoi am realizat ca prea o fortam in fine ea imi datea libertate deplina

| wolder a răspuns (pentru RAY):

Dupa cum am spus, niciodata un l-am sufocat si nici un o voi face pentru ca nu e bine

| neutrino a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic deosebit, numai ca trebuie sa intelegi ca fiecare dintre noi, deci si el, ne facem programul in functie de prioritati.

| h3r a răspuns (pentru neutrino):

„Ne facem programul in functie de prioritati." -Atât ea cât și ceilalți care sunt în locul ei, sper să înțeleagă la ce te-ai referit.

| neutrino a răspuns (pentru h3r):

Toti cei ce au pretentia ca au tot dreptul de a intra pe aceasta sectiune, inseamna ca sunt si destul de inteligenti, pentru a intelege corect un raspuns ( indiferent de varsta pe care o au)!

| h3r a răspuns (pentru neutrino):

Așa să fie!

| wolder a răspuns (pentru neutrino):

Chiar nu ma deranjeaza raspunsul tau cu toate ca e rautcios. Eu stiu clar ca in viata lui prioritatea sunt EU, pai atata timp cat sta 8 ore pe zi cu mine si o ora-2 cu prietenii... nici nu mai e de discutat.
Dar uite eu ma ofticam pentru alea o ora-doua. Dupa spusele tale daca eu as fi fost prioritatea n-ar mai fi iesit cu prietenii sau cum...

| wolder a răspuns (pentru h3r):

Am inteles foarte bine la ce se refera, insa judeca fara sa cunoasca si nu-mi plac deloc persoanele de genul asta.

| h3r a răspuns (pentru wolder):

Atunci nu ai de ce să simți aceste îndoieli. Îndoielile nu le ai, fără motiv!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Are şi el viaţa lui, nu poate sta doar cu tine.

| Danysan a răspuns:

Pai in suconstientul tau tu nu ai Incredere in el pentru ca daca ai avea in el O Incredere totala nu ti-ar mai bazai astfel de idei stupide prin cap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

GELOASA! laughing rolling on the floor

| unknøwn a răspuns:

Lasă băiatul să se distreze că e tânăr.
Mi se pare o idioţenie să te superi doar pentru că băiatul îşi trăieşte viaţa din plin.
Lasă prostiile de clasa a 7-a că eşti mare.

| Șurubelniță a răspuns:

Nu vrei sa-l stresezi dar tocmai asta faci. Te superi pentru un nimic care va afecteaza relatia. Constientizeaza ca pe langa tine, mai are si alti prieteni. Daca o sa continui cu o asemenea atitudine, o sa ajungi in cele din urma sa fii parasita dintr-un nimic. Asta-ti doresti? Daca nu, atunci impune-ti ca nu ai de ce sa te superi, ca totul este ok si ca ai un prieten care te iubeste.

| FaithGaga a răspuns:

Problema ta este ca tu il vrei doar pentru tine si mai ales, vrei ca si el sa stea doar cu tine, ceea ce este imposibil. Fiecare persoana, pe langa iubit/iubita mai are si amicii sai cu care nu se poate abtine sa nu mai se vada.
Probabil ca suna ciudat, dar tu esti geloasa pe prietenii lui big grin Nu ai motive sa fii, chiar tu ai spus ca nu au fete printre ei happy
Succes!

| AlexBytheway a răspuns:

Am patit asta cu fosta mea, nu ma lasa sa ies. lasa-l liber pe baiat si nu-l sufoca, s-ar putea sa te lase daca il ti numai langa tine.