Daca ai incredere in el ar trebui sa te mai relaxezi putin, la un moment dat iti va observa starea asta si atunci probabil se va supara ca nu ai incredere in el.
Nu il poti tine in colivie inchi are si el prieteni dar si tu poti iesi cu fetele in oras, de ce nu iesi si tu cu el bei si tu o bere face bine la rinichi
Nu trebuie sa faci nimic deosebit, numai ca trebuie sa intelegi ca fiecare dintre noi, deci si el, ne facem programul in functie de prioritati.
Chiar nu ma deranjeaza raspunsul tau cu toate ca e rautcios. Eu stiu clar ca in viata lui prioritatea sunt EU, pai atata timp cat sta 8 ore pe zi cu mine si o ora-2 cu prietenii... nici nu mai e de discutat.
Dar uite eu ma ofticam pentru alea o ora-doua. Dupa spusele tale daca eu as fi fost prioritatea n-ar mai fi iesit cu prietenii sau cum...
Pai in suconstientul tau tu nu ai Incredere in el pentru ca daca ai avea in el O Incredere totala nu ti-ar mai bazai astfel de idei stupide prin cap.
Lasă băiatul să se distreze că e tânăr.
Mi se pare o idioţenie să te superi doar pentru că băiatul îşi trăieşte viaţa din plin.
Lasă prostiile de clasa a 7-a că eşti mare.
Nu vrei sa-l stresezi dar tocmai asta faci. Te superi pentru un nimic care va afecteaza relatia. Constientizeaza ca pe langa tine, mai are si alti prieteni. Daca o sa continui cu o asemenea atitudine, o sa ajungi in cele din urma sa fii parasita dintr-un nimic. Asta-ti doresti? Daca nu, atunci impune-ti ca nu ai de ce sa te superi, ca totul este ok si ca ai un prieten care te iubeste.
Problema ta este ca tu il vrei doar pentru tine si mai ales, vrei ca si el sa stea doar cu tine, ceea ce este imposibil. Fiecare persoana, pe langa iubit/iubita mai are si amicii sai cu care nu se poate abtine sa nu mai se vada.
Probabil ca suna ciudat, dar tu esti geloasa pe prietenii lui Nu ai motive sa fii, chiar tu ai spus ca nu au fete printre ei
Succes!
Am patit asta cu fosta mea, nu ma lasa sa ies. lasa-l liber pe baiat si nu-l sufoca, s-ar putea sa te lase daca il ti numai langa tine.