anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema legata de prietena mea...in trecut a mai avut relatii iar prietenii mei zic ca ea nu mai este virgina ca au auzit ei ca ar fi facut cu nu stiu cine... ea zice ca mi-a spus toate secretele ei si sincer daca as intreba-o poate s-ar supara pe mine, mentionez ca nu vreau sa o pierd deoarece tin mult la ea si cred ca sentimentul este reciprocbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Pot doar sa iti sugerez sa nu dai atentie prietenilor tai, probabil sunt invidiosi, si chiar daca poate exista putin adevar in ceea ce spun ei, nu ar trebui sa te intereseze foarte mult! Nu era cu tine, trecutul e trecut, prezentul si viitorul conteaza pentru amandoi acum! Daca va iubiti reciproc, nu mai conteaza restul! Va doresc o relatie sanatoasa si fericita si nu da atentie altora!

6 răspunsuri:
| Casiana a răspuns:

Atunci spune-i! Vorbeste-i deschis; intr-o relatie nu ar trebui sa existe teama de a deschide un subiect.Chiar cred ca nu s-ar supara daca i-ai mentiona ca indiferent de ce a fost trecutul ramane in urma.

| Alex >D a răspuns:

Sunt doua lucruri aici : 1. Chiar daca ai intreba, banuiesc ca nu ar trebui sa se supere, dar exista si procentul ala, iar ce lmai important si anume 2. Schimba ceva faptul ca e sau nu? Nu, e bine. Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
| ToReEtO a răspuns:

Voi cum ati reactiona daca prietenul v-ar spune ce a auzit si v-ar intreba daca m-ai sunteti virgina?

| ToReEtO a răspuns:

Da roxx chiar nu vreau sa o pierd pentru ca tin mult la ea

| Roxxet01 a răspuns:

Eu zic sa nu crezi nici in cei mai buni prieteni... poate sunt invidioasi sau alte din astea,
Eu zic daca nu vrei sa o pierzi, sa nu o intrebi cred ca ai jignio foarte mult
Si trecutu nu conteza, parerea mea, poate o fi cum zic si pr tai si ea regreta pentru asta si deaceia nu vrea sa-ti spuna big grin... Dar cand o sa mai vorbit poti sa deschizi discuta, nu sa o intrebi direct ''mai esti virgina''

batting eyelashes