| alinush_2610 a întrebat:

Am o mica problema... M-am indragostit la prima vedere de un baiat cu un an mai mare decit mine.Sincer,nu-i stiu numele, nu stiu aproape nimic despre el, doar clasa in care invata.Ati putea sa-mi dati citeva sfaturi cum as putea sa-l cuceresc? Stiu ca e cam dificil, dar va rog din suflet/Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| PustoaickaAna a răspuns:

Pai mai intai fa cunostiinta cu el din "intamplare" si apoi intreba-l cate ceva despre el, ii zici si despre tine.si tineti legatura pe mess, la scoala.:0 funda?

3 răspunsuri:
| Iulica2000 a răspuns:

1.bagate in vorba cu el
2. cerei nr de telefon sau id de mess(daca are)
3. daca vrei sa te placa trebuia sa arati bine si sa nu ai emotii deloc
Mult succes la agatat

| Duutsie a răspuns:

Buna :* in aceeasi situatie am fost si eu. M-am indragostit de un baiat de la o clasa din scoala mea si eram la fel de timida la inceput. Norocul meu a fost ca ii cunosteam pe majoritatea de la el din clasa, si tot vorbind cu colegii lui, am intrat in vorba si cu el, din ce in ce mai des, pana intr-o zi cand mi-a cerut id-ul. Dupa nici o saptamana m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. happy

| alinush_2610 explică:

=>PustoaickaAna: hmm...cunostinta din "intimplare"? M-am gindit si eu la aceasta.P.S.:Am aflat de la o prietena numele lui si am aflat ca este un baiat bun.