Daca e in oras cu tine da, zic sa incerci, daca nu e din oras ar fi bine sa nu, pentru ca nu o sa tina chiar si la varsta ta si in plus ii vei da sperante desarte tinandu-l doar pentru chat.
Nu trebuie sa te bagi in seama cu el ca asa fac prietenii tai in cartier sau nu stiu ce porcarii mai fac altii. Daca-ti place de el, da-i de inteles si mergi usurel si nu grabi nimic.Nu ai vrea sa regreti nimic mai tarziu nu? Gandeste-te ca esti mica si unele chestii iti sunt interzise din aceleasi motive pentru care sunt asa cum sunt.Doar sa tii minte, ca nu poti fi amic cu el si sa te pupi in acelasi timp.
Daca nu ai nimic de pierdut, de ce nu? daca toata lumea face chestii din astea dc sa nu face si noi?
HotGHot ...nu vreau pareri de genul asta.Am pus acesta intrebare ca sa vad niste sfaturi seriozse.OK? suntserios...da, sunt sigur.El a zis ca ma place 85-90%!
Si restul de 15 % te uraste?
Suntserios.a zis ca ma place in masura de 85-90-95%.Asta nu insemna ca restul de 5-10% este ura.Eu asa cred.Am vorbit atunci pentru prima data despre sentimentele noastre...defapt ale lui
DenisaNicoletaG întreabă: