| Sara2 a întrebat:

Am o mica problema, mi-as dori sa incerc sexul anal cu prietenul meu si i-am batut niste apropouri, si mi-a spus ca nu ar face niciodata asa ceva, si ca este contra, ce sa fac?

13 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Daca va iubiti nu e o problema ce nu place nu se face daca insa simti altfel.inseamna ca nu e barbatul dorit

| spaima1aricilor a răspuns:

Incearca cu altul

| TheAnSWEAR a răspuns:

Prea religios poate? Esti asa "disperata" ca sa zic ca sa faci sex anal. Mai intai cati ani ai si dupa,de ce vrei sa faci sex anal? Nu-i de-ajuns cel vaginal? Sau e un fetish de-al tau. Daca e, te inteleg. Baietii sunt mai usor de convinsi daca nu este un motiv religios la mijloc. Insa nu stiu ce as putea sa iti zic, daca nu e pervers de felul lui, nu va accepta. Incearca sa nu-l stresezi cu gandul, mai da-i de inteles ca vrei sa te "iubeasca" si in locul ala pentru ca vrei sa vezi daca iti place. Daca nu vrea deloc deloc, well va trebui sa ii respecti decizia sau sa mai incerci de-a lungul timpului.

| Sara2 explică (pentru TheAnSWEAR):

Am 26, nu sunt disperata sunt doar curioasa, nu am facut niciodata asa ceva, nu tin neaparat dar mi-as doari odata de curiozitate, dar cu el, il respect nu umblu cu magarii

| TheAnSWEAR a răspuns (pentru Sara2):

Well, prietenul tau nu pare prea open-minded si daca ar fi, as putea sa te incurajez, am reusit sa conving pe cineva odata care refuza cu indarjire sexul anal insa pana la urma a devenit chiar "obsedata" de el pana la punctul in care numai asta imi cerea. Se poate, insa cu rabdare.

| DanielDaniel13 a răspuns:

De unde esti? incearca cu un baiat open mind happy
o sa reusesti. multa bafta

| missShe a răspuns:

Pai daca esti sigura ce vrei, poti sa vorbesti deschis cu el si sa iti expui punctele de vedere sa-i spui ca vrei sa experimentezi ceva nou apoi sa ii asculti si lui motivele la urma urmei, asa se procedeaza intr-un cuplu iar apoi sa luati o decizie impreuna... daca dupa ce ati vorbit mai aveti nelamuriri intrebati pe cineva care a incercat deja asta sau cautati pe internet.

| bokorrobert1999 a răspuns:

Pai fi de acord la niste idei chiar mai tampite ale lui si apoi sai bagi pe gat ca tu ai acceptat ideile lui si ca si el ar trebui sa faca la fel.bft

| RetardedRacoons a răspuns:

Schimba prietenul, nu are rost sa stai cu cineva care nu te satisface sexual.

| jupiterestru a răspuns:

Hai la mine.

| Iulian09 a răspuns:

Poate el nu vrea asta, ar trebui sa-i respecti decizia.

| buburuzel a răspuns:

Pam-pam...cautati un prieten open mind!

| catzalin a răspuns:

Sa incerci cu alt baiathappy