| IlincaChristinne a întrebat:

Am o mică problema. Nu reușesc sa îmi fac nicio relație in ciuda faptului ca ma duce capul și intru la doctorat pentru ca sunt prea "copila". Nu am un comportament de copil, sunt destul de deschisă și pot purta o conversatie serioasă.

https://instagram.com/gr.chrisf?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== aceasta sunt eu.

Vorbesc de ceva timp cu un tip de 28 de ani și a zis ca el cauta femei mature, lucru care m-a făcut sa sufăr fiindcă de 1 an de zile sunt îndrăgostită de el, iar azi dimineața am văzut ca ii lasă comentarii pe tiktok unei boboace de liceu "da-mi mesaj in privat, de ce nu raspunzi?"
Aceasta este tipa: https://www.tiktok.com/@neacsuy?_t=8fq8oTfR75t&_r=1
Adică nu este o problema ca are 14-15 ani și abia a intrat la liceu? Între ei sunt 13 ani diferența 14, între mine și el 2 ani, mi se pare ipocrizie maxima sa zici ca îți dorești o "femeie matura".
Nu stiu ce sa fac in situația asta, ce ar trebui sa schimb la mine sa fiu atrăgătoare pentru bărbați? Având in vedere faptul ca se uita una la 14 ani și zice ca vrea femei mature, nu înțeleg ce cauta de fapt.

Funda! O iau razna

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Deci deci deci,
Situația sta in felul următor.
Din ce vad eu și din ce spui tu, femeie matura tradus din limba lui în limba romana =femeie dotată.
Mă gândesc că posibil sa îți fi cerut poze indecente și o văzut că nu ești suficient de dotată și de asta s-a redirecționat către tipa respectivă.
Nu e nicicum vorba de o femeie cu gândirea matura, pentru că o fata de 14 ani sigur nu e una matura.
Cât despre faptul că îți zice "copila",denotă că îți caută nod în papură pentru a arata că nu ești suficient de buna pentru el și,mai mult,încearcă să te înlocuiască pentru că nu cânți cum zice el.
Probabil e vreun de-asta cu mentalitatea învechită care crede că femeia e numai buna de...și de stat toată ziua la cratiță.Nu e nimic,nu e nici primul nici ultimul.

Cât despre faptul că ar trebui sa te faci mai atractiva pentru bărbați,nu știu ce să înțeleg prin asta,îți pui sâni? Îți faci botox sau ce?
Mie unul personal,din acea mica poza,îmi pari chiar o fată drăguță, sincer.

Daca el îți caută nod în papura, lasa-l sa fugă după aia dotată, dar cu iubithappy
Poate poate ia și una peste ochi sau o băiate sora cu moartea și tot la tine se întoarce, calmahappy
El crede că o tipă de 14 ani se uită după un coate goale în buzunare, in contextul in care are și iubit.
Eu îți recomand să stai liniștită și să te cari din relația asta faina rău, că de-al de el sunt multi drăguță și e păcat o fata deșteaptă și frumoasă ca tine sa stea cu un obsedat sexual.
Pentru mai multe detalii și dacă vrei să mai discutăm despre orice, vezi că ți-am dat follow, îmi scrii și vorbim daca e.
Fundiță?love struck

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Problema este ca tu esti indragostita de el, iar el nu este "indragostibil" de tine. Nu ai ce sa faci. Esti draguta, dar nu esti genul lui.
Ce ar trebui sa schimbi la tine ca sa fii atragatoare pentru barbati? Nu pot vorbi in numele tuturor, dar uite eu de exemplu, nu suport tunsoarea cu breton...imi place parul lasat lung cu totul.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu iti mai consuma timpul si energia cu un pedofil.Cine trebuie sa te iubeasca te va vedea ca pe o femeie, caci totusi daca ai ajuns la doctorat sigur ai vreo 25 de ani.

Isi bate joc de tine, niciun om intreg la minte care vrea femei mature nu s-ar uita la copile de liceu.

| anonim3248 a răspuns:

Eu nu cred că ai vreo 25 de ani în poza de pe Instagram.

| Giulia911 a răspuns:

Mda... bine ca nu te place ca după mentalitatea pe care o are nu te merita. La el femeia trebuie sa aiba " trup de foc și creier ioc". Ăsta nu te va aprecia niciodată la adevarata ta valoare. E superficial omul.

| Turbo223 a răspuns:

Tipa de pe tt e machiata latino makeup si i se pare lui ca arata nu stiu cum. Sincer tipu asta de care zici tu mi se pare un freak asa ca ai evitat un glont. Faptu ca are 28 de ani si da mesaje la una de 14 ani care e probabil a 8 a e cel mai mare red flag. Mai mult el e copil decat tine sincer, iar o femeie matura nu l ar lua niciodata. Pt el matura inseamna dotate/tunate.

| Altinbek a răspuns:

Încearcă să îți faci altă relație. Dacă el nu te vrea nu ar mai trebui să insisti la el.

| Tekken33 a răspuns:

E mai bine ca nu te dorește, nu ai pierdut nimic, din contra ai câștigat! Ești o fără frumoasa o sa găsești un băiat care te va aprecia și merita nu unul care se uita doar la ambalaj.

| ziustin a răspuns:

De ce sa o iei razna? Esti la doctorat, deci la un anumit nivel. O sa vina si randul tau. Nu trebuie sa disperi. Plus ca trebuie sa te placa asa cum esti, nu trebuie sa te schimbi tu intr-un anumit fel.

| NairtsivUdar a răspuns:

Scuze,dar tu chiar nu arați de anii tai. Pari copila, in fine, nu asta e problema. Treaba este ca niciun om normal la cap nu ar putea avea o relatie cu o copila de 13-14 ani, e prea mare diferenta intre ei. Cauta pe altcineva care sa te merite, vezi ca si in ziua de azi inca mai sunt barbati sinceri si iubitori, doar ca noi avem mereu de pierdut in dragoate.winking