Cred ca aici e vorba de faptul ca vrei sa o protejezi pentru ca o iubesti foarte mult, eu asta vad si in cazul meu la prietenul meu desi avem o relatie de mult timp.ai grija de ea daca o iubesti.Chiar simti o nevoie acuta de a face sex? Eu zic sa nu te incurci cu alta pentru ca daca o vei face ea cu siguranta v-a auzi si va ve-ti desparti pentru ca nu va suporta o asemenea dezamagire din partea celui pe care il iubeste! Asta am patit-o si stiu cum e, l-am iertat greu si inca ma mai gandesc cateodata cum a putut sa se culce cu alta avand o relatie cu mine si spunandu-mi ca ma iubesti! Te pup si inca o data nu o dezamagi!:p
Ori nu o iubești, ori î ți este teamă că după ce o dezvirginezi o părăsești, părerea mea, tu știi.
Din partea mea tu trebuia să iei funda.
Multumesc, chiar a fost bun răspunsul meu? Omul alege cui dă funda.
Ai vot de la mine
Multumesc
Sunt socata dupa ce am citit unele dintre raspunsurile de mai sus."Nu vrei s-o dezvirginezi ca sa o protejezi, ca sa nu-i faci rau". What?!
Omule, nu va pati nimic rau, o vei avea intreaga si dupa ce vei avea relatii cu ea.Nu-ti face griji in privinta asta. Bineinteles,trebuie sa vrea si ea, se subintelege.
Poate esti confuz, poate nu te atrage fizic, desi nu stiu, eu zic ca daca iubesti pe cineva esti atras si fizic de acea persoana.Lasa gandurile de sex cu colegele, uita de ele.Mai bine vezi-ti de curtea ta, tie ti-ar face placere sa afli ca iubita ta "te iubeste" dar se culca cu altul?
Poi asa-i! Nu ca nu ma "atrage" fizic, cand o mai vad cateodata imi vine sa ma dau cu capu de peretzi !
Daca as afla ca ar faceo cu alt baiat nu as iertao niciodata!
Deci nu stiu mai exact ce simt, as vrea intru-un fel cu ea dar nuh! Nu stiu de ce am prea mare respect si pentru parini ei si ...nush ce sa zic!
Esti comic cati ani ai?
EI bine daca e iubire, sexul nu ar trebui sa conteze. Daca o iubesti si nu vrei sa o faci cu ea, e un singur motiv cred eu. cred ca nu vrei tu pur si simplu sa ii faci rau, vrei sa o sti in siguranta caci te temi pentru ea. Asta inseamna iubire.
Cealalta parte cu colega...eu cred ca doar ai gandul acela sa vrei sa faci sex cu cineva. Dar mai bine stai in banca ta si ai grija de prietena ta. Eu spun sa mai ai putina rabdare, caci poate o veti face pana la urma. Timpul le va rezolva pe toate. Astea sunt doar ganduri care te macina la varsta asta cand te maturizezi.
Bafta
Probabil ca nu o iubesti si eu banuiesc ca nu te atrage(sex appeal) si probabil de aceea nu vrei sa faci acest pas(cu ea prietena ta) si de aceea te atrage acea colega de clasa.
Probabil e sentimentul ca nu vrei sa o dezvirginezi, fiindca o iubesti prea mult.
AndrewTate7789 întreabă: