| CiocolaticaDulshee a întrebat:

Am o mica problema si nu prea stiu ce sa fac... m-am indragostit de profesorul de la sala unde ma duc zilic sa fac fitness. El e tanar, are cam 25 de ani si e asa sexy love struck Cand imi mai arata cum trebuie sa fac si ma atinge, ma excit atat de tare si il vreau din ce in ce mai mult si in fiecare noapte am fantezii cu el si ma gandesc ce frumos ar fi sa fie acolo in pat cu mine love struck. Mereu cand ma duc acolo ma aranjez frumos ca sa ma observe, dar nu cred ca vom fii vreodata impreuna si sunt foarte geloasa cand vad ca vb cu alte fete sad Ce sa fac sa nu il mai plac sau sa il fac pe el sa ma placa? happylove struck

4 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Simplu.Sa-ti vina mintea la cap.Ai prea multi hormoni.

| Geo17 a răspuns:

Cred ca tu ai un tir de hormoni!

| djmk1988 a răspuns:

Are dreptate un antevorbitor de al meu cu explozia hormonala, tipic varstei voastre. Cel mai simplu trece'ti sentimentele pe foaie, semneaza'te si arunc'o in banca ei.

| CrazyAngel17 a răspuns:

Mai baietii ce vorbiti asa cu fata? a pus si ea o intrebare daca nu da-ti sfaturi mai bine abtineti-va okay? Draga CiocolaticaDulshee sincer sfatul meu este sa nu te mai gandesti la el caci e prea mare pentru tine la 25 de ani! si depinde cati ani ai tu, daca ai sub 18 ani mai bine abtine-te si nu fii geloasa pe celalate fete pentru ca oricum daca nu ai sub 18 ani nu ai de ce sa fii geloasa fetele acelea sunt mult mai mari ca tine si cu pe ele chiar le place ma gandesc ....bafta in continuare sper ca te-am ajutat!