Uite cred ca da te place, poate ca atunci cind a fost cu fete de a 5 a s-a dezamagit de aceea cred ca acum ar vrea sa incerce cu una mai mare, pentru ca el sa te vrea cu el trebuie sa-i arati ca esti mai matura, dar ca sa-l faci sa inebuneasca dupa tine ignora-l, atunci o sa aiba mai mare interes sa te cucereasca
Cred ca te place si face asa doar sa te innebuneasca pe tine. Portate cu el la fel dar nu-i spune cal placi nu ii mai spune asta. Cand va vedea ca trec zilele si u nu ii mai spui asta iti va spune el:* Funda?
Daaaaaaaaaaa normal ca te place se vede dupa cum se comporta si poate te intrebi de ce a zis nu prietenei tale la intrebarea daca vrea sa fie cu tine paiiii crede-ma ca asa st baietii... sfatu meu e ca dadca iti place de el ar fi bine sa vb cu el pe mess sa ai nr lui de tel siiii cu siguranta o sa fii iubita lui ai sa vezi ca am dreptate sper ca te am ajutat
Fato din cei miai zis tu aici cred ca 70-80% el te place! Si daca e putin timid incearca tu sal cuceresti+intreaba colegi deai lui despre el ce cred ei despre el e foarte important![FUNDA:X]