| stefy01stefy a întrebat:

Am o mica problema...sunt cu un baiat de 2 ani si simt ca m-am cam racit de el, dar el de mine nu pentru ca imi spune mereu ca ma iubeste si ca tine la mine mult, dar problema e ca mi-am inceput viata sexuala cu el si e cam greu sa ma despart de el acum, dar. am cunoscut un baiat care simt ca ma place dar nu prea ne potrivin fizic. el e foarte inalt si facut iar eu am o inaltime medie.De acel tip imi este mai greu sa dau pentru ca nu stiu nimic despre el...id, nr de tel nimic. Spuneti-mi ce sa fac pentru ca eu nu stiu daca e bine sa ma despart de cel care ma iubeste de atata timp si sa "ma arunc in bratele primului sosit" in cautare de altceva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! In primul rand daca ti-ai inceput viata sexuala cu el nu esti obligata sa ramai toata viata cu el; a fost frumos ce a fost dar nu mai poate continua si nu exista loc de regrete. In al doilea rand te iubeste, se poarta frumos cu tine, iti face pe plac etc si tu vrei sa il lasi pentru ca simti ca te-ai racit si sa te arunci in bratele unuia care nu stii nimic despre el si care ar putea sa te raneasca urat si mai apoi sa regreti? Vrei sa iti asumi riscul ca baiatul acesta de care zici sa te raneasca si sa il pierzi pe cel ce cu adevarat te iubeste? Vrei sa pierzi o iubire pentru o confuzie de moment? Esti confuza acum, de aia gandesti asa, dar cred ca in adanc nu vrei sa te desparti de iubitul tau. Crezi ca daca v-ati desparti si ai alerga la altul si dupa care sa iti pare rau te va mai ierta el? Nu cred ca vrei sa pierzi printre degete o iubire pe care o traiesti acum. In al treilea rand daca tu simti ca nu te mai leaga nimic de iubitul tau, atunci nu mai sta cu el. Daca tu esti sigura ca nu il mai iubesti atunci nu te mai amagi singura. Gandeste-te asa: imagineazati-l cu alta, facand ce face cu tine; imagineaza-te pe tine fara nicio legatura cu el, ma indoiesc ca ar vrea sa ramaneti prieteni daca vrei sa il lasi pentru altul, imagineaza-ti viata fara EL, scoate-l complet si spune-mi daca e mai frumoasa viata asa? Eu cred ca inca il iubesti, doar ca simti ca totul a devenit o rutina. Incercati sa faceti activitati noi, sa spargeti monotonia. Nu e o solutie sa te desparti de el, de un baiat care tine la tine; cine stie de ce pramatii dai. Apreciaza-l! Sper sa nu faci o prostie si iti doresc numai bine!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai la locul' tau,.

| stefy01stefy explică:

Cat de dragut ai putut vorbii, parca mi-ai luat gandurile si le-ai pus acolo. Daca vrei lasa-mi un id, poate mai vorbim...:*