| rusua500 a întrebat:

Am o mica probleme, in legătură cu penisul meu. De ce am erecții foarte rapid, de exemplu când sărut o fata am erecții sau sau daca vad că cineva se sărută sau chiar și dacă stau cu fata de vorba câteodată am erecții, apropo sunt virgin am 15 ani

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau NU penisul este de vina ca intra foarte usor si rapid in erectie, ci componenta emotiva a starii tale psihico mintala care permite sa se provoace efecte incontrolabile de excitabilitate provocate de factori de natura : vizuala, auditiva sau imaginative. Aceasta stare de emotivitate si de maxima excitabilitate, este cat se poate de normala si chiar caracteristica perioadei adolescentine a oricarui tanar, mai ales virgin. Sanatate!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Este normal sa ai erectii spontane si dure cand vezi scene in care se saruta cineva, la varsta ta.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daaa! foarte normal. Si persoanele adulte, atunci cand se saruta, au erectie. Sarutul face parte din preludiu. Ori preludiul tocmai asta are ca scop: sa ne pregateasca din toate punctele de vedere pentru actul propriuzis. Iar la adolescenti stimulii sunt mai puternici: tot ce nu avem este mai dorit.

| MihaiNicu23 a răspuns:

E normal, asa eram si eu cand eram de varsta ta, mai rau ar fi sa se scoale foarte greu.

| AlexSalling a răspuns:

Si tu te plangi de asta? Altii ar dori sa li se scoale asa de repede, este normal pentru varsta ta. Bucura-te ca t-i se scoala.

| rusua500 explică:

Mă refer că am erecți des