Inceamna ca trebuie sa-ti cauti alta fata tu crezi ca cineva este obligat sa te astepte pe tine... ca tu esti cine?
Adica sa ma astepte?) cu ce mai exact sa ma astepte?
in momentul cand incepi sau vrei sa incepi o relatie dureaza putin sau mult dupa care va despartiti apare un timp mort in care se pot intampla multe fata sau baiatul isi poate gasi alt partener sau isi poate redisribui prioritatile IN VIATA LUI
Pari si tu mai indiferent,cand intri pe yahoo(cred ca pe asta vorbiti), mai las-o si pe ea sa te mai salute, sa nu mai pari atat de insistent.Probabil si-a gasit pe altul sau nu are chef de nicio-o relatie.Succes!
Am incercat sa par indiferent, cand flirtam se intampla dupa 1-2 zile sa ma salute ea, dar acum nu mai pare interesata si nu stiu dc.pot sa stau si o luna ca nu ma saluta si cand o bag eu inseama vb foarte rece, foarte rar si foarte sec. se mai poate repara ceva sau credeti ca nu mai are rost? ar mai fi sanse ca si ea sa vrea sa fie ca inainte doar k vrea sa fie indiferenta? stiu ca fetele vor sa fie cucerite greu sau asa ceva si gandul asta ma face sa nu ma dau batut k poate ea asteapta sa lupt pentru ea mai mult si de aia e asa
Incearca sa ii spui chestia asta, ce mi-ai zis mie acum si intreab-o ce parere are, nu are rost sa stai sa te "ascunzi". Daca chiar iti place de ea mai filtreaza cu ea si daca nu accepta... Succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: