anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nedumerire in privinta gandirii femeilor. Eu unu caut o fata care sa ma iubeasca, si nu gasesc una pentru ca toate pun pe primul plan aspectul, doar cele care sunt urate sau grase, lasa aspectul la urma insa nu este evitat. Chiar daca fata face o exceptie de la aspect tot nu are sa mearga relatia, deoarece raman niste frustrari, si probabil gandeste ca vrea ceva mai bun, indiferent de cat de bine se simte langa tine. Vorbesc din experienta. Poate am avut ghinion, nu am gasit eu o fata care sa ma iubeasca, insa stiu sigur ca nu excelez la capitolul frumusete. Chiar intr-un video (https://www.youtube.com/watch?v=pPOpk6gUeDQ&list=UUmmx9m EJqCRb2GdeZJ8vvxQ) am vazut cum fetele spuneau ca prima data se uita sa vada daca le place cum arata, apoi ii lasa sa vorbeasca. Mai pe scurt daca esti urat, fata deja te percepe intr-un fel, faci o prima impresie proasta, si nici nu mai conteaza ce spui ca fata judeca totul gresit. Am abordat, si le citeam in ochi chestia asta. Nu sunt timid, nu sunt inchis in mine, sunt comunicativ, am prietene foarte multe, tocmai pentru ca nu pot depasii partea asta de frumusete, nu pot avansa pentru ca nu le simt atractia, am avut niste incercari de a-mi marturisii sentimentele si nu a mers. Cei drept nici eu nu ma pot indragostii de o grasa, sau una fara o mana, dar totusi nu inteleg, sunt un tip sa zic de nota 6-7. eu ma pot indragostii lejer de una de nota 5. Ai patit, aprobi ceea ce spun? Gresesc cu ceva? Te rog sa nu eziti sa ma jignesti, vreau sa fii cat mai sincer cu putinta, nu ma supar pentru un raspuns sincer.

36 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

De ce ai cataloga o fata in functie de frumusete? Conteaza si asta, nu zic nu.=, doar ca si alte lucruri sunt importante. Mai conteaza si sa te intelegi cu ea, nu?

| buzeduulci a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu m-am dat la el laughing))) poveste lunga...laughing

| Torres92 a răspuns:

PFF
Si tu te uiti ce zic alea pe Youtube laughing
S au intalnit NN cazuri
cand dragostea te loveste, cel de langa tine poate sa arate ca Mos Craciun

Nu ai incredere in tine, asta e cuvantul care ti se potriveste

Vei tarziu vei afla ca sunt mai multe fete, interesate de baieti de treaba

Cred ca nu vei cauta una ca Tonciu
cu nasul pe sus, care agata cu nasul firele de inalta tensiune...

| RAY a răspuns:

Ne plac oameni frumosi asta e adevarul, cauta si tu una pe masura fizicului tau

| lolium a răspuns:

Ar trebui sa incerci intai sa te iubesti pe tine. de acolo pleaca toate

| Garielu a răspuns:

Frate,mai iesi din casa noapte in oras la fete...Cel mai bun sfat! Fata perfecta nu exista!