Eu cred ca ti-ai atins deja scopul: ai avut-o si te-ai atasat de ea tocmai ca e buna in pat si poate a fost chiar prima ta femeie!
Stim cu totii ca voi barbatii va 'infigeti' de multe ori in prima femeie care cand o saluti isi si desface picioarele si se umezeste!
Treci peste ca esti mare si se pare ca si tu iti dai seama ca nu e orelatie potrivita.
Insa, daca esti genul flusturatic iti doresc toate cele bune cu ea si ai grija la bolile venerice nu de alta, dar poate mai tarziu vrei sa faci si copii!
Spunea cineva ca daca iubesti ierti uiti.etc,insa in timp apar probleme care scot din tine, pote fara sa vrei uneori toata rautatea nemultumirile, regretele si toate astea "aruncate" in fata pers iubite creeaza o durere psihica cumplita.
Sa sti o chestie.Si ultima curva poate iubi cu pasiune. Ceea ce a facut inainte poate fi din teribilism si din cauza anturajului.Intradevar, destul de greu pentru tine sa faci ceva de durata cu ea datorita faptului ca acolo va stiti toti intre voi dar daca te simti bine cu ea si ea cu tine de ce sa te desparti? Oricum ai fost vazut cu ea asa ca daca stai 1 zi sau 3 ani cu ea tot una e.Cred ca iti este frica sa nu te indragostesti de ea pentru ca atunci datorita faptului ca e,, cunoscuta'' ai avea o problemuta.
Sfatul meu este sa-ti traiesti viata si daca te simti bine cu ea continua.
Sa tzii la o fata plimbata din p(oarta) in p(oarta)? e cah! Chiar daca se va cumintii, stii cum se spune, noi ne spalam, ii tragem un prosop si e ca noua, pe cand la fete, sta altfel treaba. Eu unul, fara manusi de protectie nici nu m-as atinge de o 'toxica'. Nu are nici un rost sa-ti pierzi prea mult timpul cu una cu care si l-au pierdut toti.
Uite, eu sunt fata, dar atata iti spun, cand iubesti cu adevarat poti trece peste orice! Daca chiar va iubiti si simtiti ca intre voi e ceva cu mult mai mult decat o simpla atractie fizica, atunci nici statutul tau in comuna in care locuiesti nu mai conteaza, nici ce zice lumea sau parintii.
Dar daca ai indoieli in privinta asta si simti ca nu e bine ceea ce faci, atunci ar trebui sa o lasi balta, pentru ca nu iti faci decat rau, mai ales fetei!
"mi-am facuit o prietena"? woaw...dezgustator.Desparte-te de ea, daca intr-adevar tineai la ea nu vorbeai asa. Bafta
Asa ma gandeam si eu.Am avut eu grija la boli si la restul:p(cred)
va multumesc pentru raspunsuri si in mod sigur o sa ii dau papucii pentru ca la fel cum ati spus si voi a facut-o si o sa o faca in continuare.
Pai, stai linstit ca si in viitor o va mai face.asa ca.treaba ta! Gandeste-te binee!
Aici ai spus adevarul ca te-ai folosit de ea mai mult decat ceilalt, din " iresponsabilitatea" voastra probabil sunt atatea femei singure si orfelinate pline de copii.