| username23 a întrebat:

Am o nedumerire si am mare nevoie de ajutorul vostru! Acum recent am auzit ca femeile tot pot ejacula. Si ca aceasta ejaculare se manifesta la fel ca atunci cind vrei sa urinezi. Si are loc cu ajutorul glandele parauretrale. voi ce stiti de aceasta? Fetelor vi sa intimplat asa ceva? In ce cantitate are loc ejacularea? Si deci daca simt in timpul sexului ca urinez atunci pot sa dau drumu ca nu e decit ejaculare feminina? Dau funda la cel mai bun raspuns, si vot inteligent la restul!

Răspuns Câştigător
| Costel88 a răspuns:

Foarte multe femei au descris experiente similare despre ejaculare. In timpul excitarii, in etapa premergatoare orgasmului, corpul femeilor tinde sa se incordeze, iar muschii peretelui vaginal nu fac exceptie. Pe masura ce femeia atinge orgasmul, trupul ei se incordeaza din ce in ce mai tare pana la o 'inchidere' completa. Dupa atingerea orgasmului, corpul si toti muschii se relaxeaza instantaneu si tot ce a stat inchis in interiorul vaginului, aflat sub presiune, va iesi brusc afara: adica femeia va cunoaste ejacularea. In acest lichid se vor regasi si substanta de lubrifiere vaginala naturala si mici cantitati de urina.

Ejacularea feminina reprezinta o eliberare de fluide de la glandele Skene care inconjoara uretra si care sunt similare cu glanda masculina, prostata. Acest fluid este similar din punct de vedere chimic cu cel produs de prostata si nu are nici o legatura cu urinarea. Ca si sperma, ejacularea feminina poate varia in culoare sau in consistenta. Dar, de obicei, ea este clara, laptoasa, fara miros si pe baza de apa. Din nou, la fel ca si sperma, gustul ejacularii feminine poate varia de la amar si pana la dulce, in functie de dieta si consumul de apa, dar si de anumiti factori biologici sau de mediu.

2 răspunsuri:
| Ioana2518 a răspuns:

Eu una nu am auzit de astahappy

| DenisaBiluta a răspuns:

Nu stiu asa ceva thinking