Nu, nu mai esti virgina in nici un caz. O penetrare de 5 mm este absolut suficienta pentru ruperea himenului. Mergi regulat la ginecolog, macar o data la 6 luni pentru consult ginecologic si test Papanicolaou. dat fiind riscul tau foarte foarte mare de cancer de col, ar fi bine sa faci si o colposcopie acum.
Din moment ce actul sexual a avut loc, chiar si pe jumatate cum spui tu, nu mai esti virgina. Take care!
Daca ai sangerat in timpul actului sexual cu mare probabilitate nu mai esti virgina.
Chiar daca el nu mi l-a introdus de tot
Chiar daca nu a introdus tot.
Himenul este o membrana subtire, formata printr-un repliu al mucoasei vaginale, care separa partial vaginul de vulva.
Citreste mai multe despre asta aici:
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search
De ce peleul meu mai speri sa fii virgina? daca ai ales sa te **** cu ala, ti-ai asumat niste riscuri. Pacat. si ai numai 14 ani. Vai de capul tau
Pai din moment ce ti. a curs sange mult inseamna ca nu mai eti virgina chiar daca nu ti. a ''introdus. o'' pe toata! funda?
Daca ti-a introdus-o chiar si putin si a curs sange ti-a rupt himenul si nu mai esti virgina, daca vrei sa mai vb.da add la mrns_adrian
Parca aveai 15 ani in alta parte.
din moment ce ai facut sex, nu mai esti virgina. sau tu nu intelegi termenul de virgina? daca ti-o tragi numai in fund si o faci oral, te-ai mai lauda ca esti tot virgina? fazele cu himenul sunt doar povesti de adormit fetite ca tine.
Sincer asta e scopul actului sexual nu conteaza ca au fost 5-10-15 cm
Si chiar nu mai esti virgina
dar poti spera la asta poate vei deveni nu unicorn ( poti crede asta daca te-ai f**** la varsta asta si sa crezi ca mai esti virgina )
Take care little unicorn
Brigaela esti praf cum am mai spus si mai devreme cum poti spune ca ar fi riscul de cancer de coluterin in primul rand canceru de coluterin se ia prin contact sexual neprotejat daca partenerul are virusul in corp nu mai speria fata sa mearga la ginecolog eventul un control nu iar strica dar in primul rand contactul sexual protejat e sfant BAFTA!
RayKzor51 întreabă: