| Loredana96 a întrebat:

Am o nelamurire.Am 17 ani, si in urma cu 2 ani am facut cunostinta cu un baiat.E cu 10 ani mai mare, si e fratele geaman cu logodnicul prietenei mele, si cu aceasta ocazie ne-am cunoscut.In tot acest timp, din prima zi decind ne-am cunoscut ma suna, imi scrie.Nu e zi fara sa imi scrie, cu toate ca eu pot 2-3 zile sa nu-i raspund.Cind am implinit 16 ani a venit la mine acasa la ora 12, cu 17 trandafiri mari si frumosi, tort si un urs mare cit mine.Anul acesta cind am implinit 17 ani iarasi mi-a facut surpiza. Iarasi flori, mie si mamei, si o bratara de aur.I-a scris mamei mesaj ca ii multumeste ca a adus pe lume asa o fata si chestii de genu.Pe mine aceste gesturi ar trebui sa ma faca fericita, dar nu e asa.Nu simt nici o atractie pentru si el si chiar imi pare rau, apreciez faptul ca el e atit de rabdator cu mine.Dar in acelasi timp nu inteleg cum el poate sa se umileasca atit in fata mea, cind vede ca eu nu ii impartasesc aceleasi sentimente.Pentru ca in acelasi timp am iesit cu alti baieti si el stie acest lucru.Si vreau sa mentionez faptul ca niciodata nu m-a atins macar cu un deget si nu mi-a zis ca ma place macar.
Mama spune ca se vede clar ca ma iubeste dar eu ma gindesc ca poate odata in viata o fata are parte de asa baiat, dar e prea mare...
Si eu stiu ca el ar face orice sa ma ajute sau altceva.Dar, nu inteleg de ce nu simt acei fluturi?
Ce SA FAC?

3 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Pentru ca nu a facut nimic entuziasmant, nu te-a tachinat putin, deja ai totul cu gramada, si cine nu uraste monotonia? Stai linistita ca e ceva normal

| immortalfaith a răspuns:

Stai linistita, "o data in viata ai parte de asa baiat" este gresit spus, mai sunt milioane de baieti pe lume
Anyway, daca nu vrei sa ai de a face cu el, nu ai
Din ce ai scris acolo e si vina ta ca ii raspunzi la mesaje si vorbesti cu el
Daca vrei sa l faci sa piarda interes pentru tine ii spui ca ai un iubit si ii povestesti despre el cat de tare si smecher e (un barbat n ar suporta sa auda asta, acum ramane de vazut ce gen este tipul respectiv)
Probabil tipul cu care vorbesti e un psihopat obsedat de tine, acum ai grija cu el (parerea mea)

| DarkCrina a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbim cu el.