| SerbanX a întrebat:

Am o nelămurire. am făcut sex 3 zile la rând, în prima zi am făcut protejat fără finalizare, pe urmă neprotejat tot fără finalizare și pe urmă protejat cu finalizare, a doua zi de două ori protejat cu finalizare și ultima zi neprotejat cu finalizare dar nu în parteneră. există vreun risc ca ea să rămână însărcinată? ciclul i s-a terminat vinerea trecută

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice contact sexual neprotejat poate duce la o eventuala sarcina, mai multe contacte sexuale si mai multe sanse

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca esti in stare sa-ti coordonezi ejacularea si in a treia zi nu ai scapat absolut deloc sperma probabilitatea unei sarcini poate fi considerata practic imposibila cu conditia ca partenera sa nu fi fost in perioada fertila sau mai precis in zilele preovulatorii. Daca menstruatia s-a terminat vinerea trecuta deci in data de 3 iulie inseamna ca a inceput cam prin data de 29-30 iunie. In aceasta situatie in cazul unui ciclu menstrual mai scurt cu cateva zile decat cel considerat normal de 28 de zile, ultima zi de sex cea fara protectie se poate sa fi avut loc la inceputul perioadei fertile, si din acest motiv nu se poate exclude in totalitate posibilitatea mica dar existenta a uei posibile sarcini.

| GheorgheGheorghiuDej a răspuns:

Nu cred ca o sa ramana insarcinata.Relaxeaza-te si dormi linistit

| randyviper88 a răspuns:

De care prezervative? Funda?