| AnonimGirl02 a întrebat:

Am o nelamurire...

De 10 ani sa zicem asa, am pata pe un baiat care oricate relatii as avea si eu si el, ne tot intoarcem unu la altul si oricat as vrea sa nu ma gandesc la el sau sa scap de el nu pot pentru ca ceva ne tot intoarce unu la altul si nu pot sa opun rezistenta ( nu am fost impreuna niciodata eu cu el dar am avut si chestii intime ) pe langa toate astea ne intelegem super bine si zici ca suntem aceeasi persoana, chestia e ca eu simt cumva ca el e alesul si sunt foarte multe cchestii pe care le face si make no sense, i need some help, pareri?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pareri despre ce? Despre ce simte el pentru tine...sau ce?

| Violleta2022 a răspuns:

Obsesie bolnavicioasa, asa se numeste "pata" asta si sexul cu neneficii.

| Hypefox a răspuns:

Te ai uitat cumva la serialul ala de pe Netflix care reprezintă fix treaba asta? Se numește One day. Poate tragi concluzii de acolo.

| Cosmin3412 a răspuns:

Păstrează legătura asa cum e. Fii bucuroasă că ai parte de sex atunci cand nu ai relație. Nu incerca mai mult, daca el nu e dispus să încerce. Poate o relație cu le ți-ar strica piretenia*asta. Profita de momentele astea si nu cere mai mult. Fii mulțumită cu ce ai.

| AnonimGirl02 explică (pentru Cosmin3412):

E cam complicat, el e genu de baiat de care as avea nevoie, suntem aceeasi persoana si ne intelegem minunat, excluzand partea sexuala and i think i m in love with him and i cannot do anythinggg ca nu e al meu si el zice ca domne nu o sa fim niciodata desii ne purtam ca si cum am fi imp

| DoctorInFemei a răspuns:

Esti cam batrana deja, e timpul sa te gandesti la o casatorie! sa nu mori cu falusul in mana. ai grija! luati o decizie impreuna!