| Deea :x a întrebat:

Am o nelamurire, de fapt o curiozitate. Este mai ales pentru baietibatting eyelashes dar nu neaparat happy... Sa zicem ca ati fost cu cineva, care v-a demonstrat ca va iubeste enorm, dar din anumite motive v-ati despartit, ea continuand sa tina la tine si sa fie vizibil lucrul asta, dar tu sa te cuplezi cu altcineva. Candva, s-ar putea sa o vreti inapoi pe cea pe care va iubea? Adica sa va para rau, dar totusi sa stii ca e prea tarziu. Daca ai inteles... Astept parere! kiss [fundita, ca de fiecare data]

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Ne-am despartit pentru ca am inselat-o dar regret acum foarte mult, ea ma iubea si se vedea asta si eu am iubit-o au trecut 3 luni de atunci am mai avut 2 prietene pe care nu le-am iubit deloc cu una sunt acum nu simt nimic pentru ea, stiu ca nu mai am nici o sansa cu cea pe care am iubit-o cel mai mult din toate fetele cu care am fost si asta ma doare pentru ca eu o mai iubesc inca si cred ca tot timpu o voi iubi regret ceea ce am facut, dar din pacate nu mai are rost, cred ca as face orice ca sa fie a mea din nou.sad

8 răspunsuri:
| smartalogu a răspuns:

Dragule meu. Asculta tu un om batran, ciorba reincalzita nu mai e ca la inceput. Poate ai tinut mult la ea si ea la tine, dar o data ce ati pus capacu la oala, ar fi o prostie sa il ridicati iar. Evident peste x timp iar o sa doriti sa il puneti. Acu sigur or sa se trezeasca oameni care o sa spuna, da dar ce nu ma doboara ma intareste, dc sa nu tot incercam ba ne impacam ba ne despartim ca pana la urma poate iese ceva. Da, dar e pamantul plin de fete. Ce te face sa crezi ca ea e... aleasa? Din experienta proprie, eu absolut de fiecare data cand am vrut sa ma impac cu cineva s-a terminat prost. Mai bine ramaneti prieteni, va ajutati la bine si la greu, dar nimic mai mult. Mai bine o prietenie f reusita decat o iubire proasta. Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti transmit. Si scuze daca nu era asta raspunsul pe care il asteptai, dar mai bine o parere sincera decat sa iti zic OK, SARI PE EA, CE MAI ASTEPTI?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i lui sau ei ca inca il\o mai iubesti. Si renunta sa te cuplezi.

| ciochi a răspuns:

Acum 2 ani am intalnit o fata din germania, ne-am demonstrat unu altuia ce simtim dar distanta, dar faptul ca ne vedem rar fata in fata ne-a determinat sa ne despartim. Acum nu stiu, poate dupa ce termina ea scoala vom avea timp sa vorbim despre ceva serios. Stiu ca ea inca mai tine la mine chiar daca nu o arata.

soothe
| soothe a răspuns:

Mi s-a intamplat. Am invatat ceva atunci. Si acum regeret o fata, care ulterior s-a mutat din tara. Am sunat-o cand am aflat ca este bolnava grav. Acum nu mai este, insa o regret si acum. Iti foloseste la ceva? Daca iubitul tau este pe aproape si il iubesti, mergi si incarca sa il obtiui inapoi daca se, incerac, incearca, incearca... Nu astepta sa-i para rau ca in povestea cu "drobul de saere" de Creanga (sau ca in povestea mea). Asta daca ai "guts".

| deea_2670 a răspuns:

Adica ce? sa iei resturile alteia, cand ai putea avea unu nou noutzlove struck

| julieta a răspuns:

Poate ca nu sunt in masura sa dau cele mai bune sfaturi dar daca te-a iubit cu adevarat si tu ai simtit acest din partea ei (lui) incearca sa va impacati, am fost inselata si este dureros, am iertat si nu regret ca am facut acest lucru.acum depinde de fiecare persoana, de cat e dispus(a) sa lase de la el(ea).happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu e sanatos sa astepti dupa un amarat de baiat sa revina, dupa pofta lui, in viata ta, ca doar nu esti casa de toleranta sa accepti pe oricine, oricand, oricum!

Si eu iti zic din propria experienta ca n-o sa mai fie niciodata ca la inceput, si mai devreme sau mai tarziu vor aprea certurile, vechile frustrari, acuzatii etc.

Mergi mai departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut ceva de genul acesta, la inceput nu meam dat seam ca de fapt tineam enorm la ea, ne-am despartit din cauza prietenilor si a statutului famililor diferit, Mereu am cautat o domnisoar ca sa aiba cite ceva de la exa dar stiu ca nu-i posibil, a trecut mult tinp si deja e tirziu, am suferit ambi enorm si nu mai vreau sa incepem de la kapat, desi cu acea persoan am avut momente exceptionale impreuna, daca a trecut timul si cineva sea refacut veata apoi nu mai are rost