Inainte de a face sex oral, ambii membrii trebuie sa fie curati in zonele respective.
Practic, virusul herpetic este in stare latenta la tine si se activeaza la anumiti factori. De aceea zic ca cel mai bine e sa fie el curat in zona aia, ca sa se evite riscul pe viitor.
Si mai e o chestiune. De obicei, oamenii confunda iritatiile care se fac in coltul gurii cu aceste activari ale virusului herpetic. Incearca sa nu ai prea multa saliva in coltul gurii, pentru a nu se usca (care iti va irita pielea din zona respectiva). E bine ca o data la 1-2 minute sa iei o scurta pauza de 5-10 secunde, timp in care tu sa te stergi pe la gura, timp in care iti poti satisface prietenul cu "mana". Si pe urma sa continui cu ce ai tu in plan.
Problema cu usturimile poate sa fie de la o infectie urinara la multe alte probleme mai urate. Cel mai probabil atunci sa fi fost niste microbi care ti-au activat virusul herpetic. Nu te ingrijora, insa. De vreme ce ai facut niste analize si totul e bine, atunci problema e la el. El ar trebui sa mearga la doctor si sa vada daca are vreo problema urinara.
Și dacă ai contactat o BTS? Sexul neprotejat și oral nu se face cum o fi, ci după ce ești sigură că prietenul tău nu are nicio infecție cu transmitere sexuală. Atât tu, cât și prietenul tău, trebuie să mergeți la un medic dermato-venerolog.
Sănătate!
El ar trebui sa se duca la medic, iar tu lasa-te de sportul asta pana se trateaza Poate ca herpesul (x3) a aparut din alta cauza, cum ar fi ceva ce ai mancat, insa nu bag mana in foc. Intai asigura-te ca e "curat" in zona aia, in sensul ca nu are vreo usturime, mancarime, etc.
Problema ta este de la el. s-ar putea sa aiba o anumita boala care se ia si de la wc public cum ar fi candida.ar trebuii sa mearga la medic sa se trateze pana nu e prea tarziu si se agraveaza
De la el bineinteles tie ti-a iesit herpes iar el are usturimile acelea.el e problema dupa parerea mea
Nu mai bine stai tu cuminte? Nu de alta, dar din cate observ, esti cam micuta pentru asa ceva (nu ca ar fi vreo limita de varsta).In plus, daca pe viitor se va intampla ceva? Nu ar fi pacat sa regreti?! Nu stiu ce va apuca pe voi sa faceti asemenea porcarii, mai ales ca sunteti fete tinere.
P.S.:Nu mi-o lua in nume de rau, e doar o parere personala!
Eu stiam ca un sex oral este mai sanatos decat un sarut, este probabil ca el sa fie purtator de vreun microb, mai bine mergi la dr. tau ginecologic si cerei niste sfaturi, el te poate indruma catre o viata sexuala corecta, daca te-ai fi documentat din timp nu ai mai fi ajuns la problema asta, nu iti face griji, herpes ai mai avut sau e prima data cand ti-a aparut? Daca spui ca ti-a aparut dupa 2-3 zile nu cred ca este din cauza asta, sau ai facut sex oral cu sila mai poate fi si asta o problema...
Din ceea ce mi-ai spus nu imi pot da seama de la cine.Dar s-ar putea sa fie si de la amandoi.Inclin sa cred ca nu asta e intrebarea pe care ai fi vruut sa ne-o pui ci ot sa mai fac oral? Si eu ti-as sugera sa nu.Aceste herpesuri nu sunt ceva de care sa nu-ti pese asa ca mai bine nu va puneti sanatateaq in pericol nici tu nici el. Daca va iubiti cu adevarat veti lua decizia corecta.IMPREUNA.Desi cel mai bun lucru ar fi sa renuntati la oral.
beausingurlamasamea întreabă: