| Lov3Boy a întrebat:

Am o nelamurire eu am inceput sa vb cu o fata acum 2 saptamani si vorbeam des credeti ca ma place eu da si eu am incercat sa stau pe langa ia si sa vb cu ea.Deci eu am facut primul pasa al unei relati pasu 2 trebuie sa-l faca ea sau cum?
Si inca ceva ciudat cand stateam langa alta colega i-am zis sasi pocneasca degetele si dupa 5 sec silea pocnit si prietena mea din spate o fi fost oare geloasa ca am zis : OOO esti grozava eu nu pot? Deci ma place sau nu.Si in ultimul timp colegi ziceau ca suntem impreuna si eu nu m-am enervat dar ea 2 zile nu prea m-a bagat in seama asta ce mai inseamna?
Si acum e tot ca la inceput cum asa putea sa o cuceresc?
Funda.

Răspuns Câştigător
| catalinmobil a răspuns:

Ea nu e sigura cum esti! ea crede ca poate esti unu dintre baietii care vrea doar sex s-au cine stie ce,, golanii,, ei ea nu stie cine esti dar simte ceva pentru tine! ei i este rusine intr-un fel sa vorbeasca cu tine ea crede ca poate ai pe alta! incearca sa vorbesti mai in detaliat!

| catalinmobil a răspuns (pentru catalinmobil):

Baga funde ce mai astepti! e un raspuns de nota 10!

5 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Sunteti niste copii si nu are rost sa ma mai obosesc sa iti dau vreun sfat decat acela de a pune mana pe CARTE si lasati odata PROSTIILE astea ca oare ma place colega de banca?!

| Lov3Boy explică (pentru Cristiann25):

Macar eu am 13 ani dar tu nici 10 nai se vede dupa imaginea de profil
si apropo esti foarte proasta.

| Cristiann25 a răspuns (pentru Lov3Boy):

Nu imi prind mintea cu tine dar atat iti spun invata sa ai respect pentru oamenii mai mari, cu o scoala, cu o facultate terminata! Nu sunt fata, sunt baiat si poza este luata de pe internet doar ca sa am un avatar.Nu ma caracterizeaza o poza! Tu pune mana pe carte ca nu prea stii sa scrii! "nai" acela de l-ai scris tu se scrie "n-ai". Sper ca pe viitor sa iti controlezi vocabularul.Succes!

| Raspundd a răspuns:

Uiteee. Eu sunt afta, deci cred ca TE pot ajuta. Uite : o scoti la intalnire si tresa ii faci un cadou ceva mai scup. Asa se va indragosti de tine. Nu uita sa fi politicos si sa lasi doamnele sa intre mai intai.winking.;; ) Funda?