Se poate si prin transmitere sexuala, dar e posibil sa te fi spalat in zona intima cu cine stie ce sapun, sau gel de dus, eu am patit de la asta, dar am gasit pe net un "leac" foarte eficient, baie de sezut in ceai concentrat de musetel cu coada soricelului. Am luat de la plafar o cutie cu flori de musetel nu pliculete, si una cu flori de coada soricelului. am dat cam 5 lei pe amandoua. am facut un ceai concentrat si am stat in ceaiul asta cam 30 de min. Mie mi-a trecut imediat si de atunci nu am mai avut nimic. daca vei incerca sper sa functioneze si la tine.
Bineinteles ca se transmite si asa dar se poate face si de la consum mare de antibiotice! Nu inteleg de ce nu folosesti prezervativul si in plus ai mare grija de igiena intima! Candida se trateaza dar te poti infecta cu multe altele mult mai periculoase! Fuguta la medic pentru a-ti da un unguent si nu uita de o igiena intima riguroasa!
Zaydee are dreptate, fa ce-ti spune ea.
Daca nu-ti trece, fuga la doctor. Candida e ciuperca, se ia pe cale sexuala, nu trece de la sine (doar se mai linisteste un pic si pe urma apare din nou) iar cand se agraveaza e greu de tratat.
Da, poate fi o infectie. Du-te la ginecolog. Nu iti recomand sa te tratezi acasa, cu ceaiuri sau unguente caci inca nu stii ce ai. Sanatate!
Candida este o ciuperca, nu in virus. Ea poate aparea de la tratamentul cu antibiotice, dar se poate transite si sexual. Evident ca trebuie sa te duci la ginecolog si inca repede, iindca infectia se agraveaza pe zi ce trece.
Da se poate lua prin transmitere sexuala.si eu am avut si am fost la doctorul ginecolog si am scapt de candida.iti va daun tratament pe care trebuie sa-l urmeze si iubitul tau si cat timp tii acest tratamen nu trebuie sa ai contact sexual. dar daca ti-e teama sa mergi la ginecolog incearca cu te dai cu, clotrimazol. e o crema pe care o gasesti in farmacii si nu e scumpa. dar nu te lasa pe baza cremei mai bine du te la doctor ca sa nu se agraveze.
Pai, am citit undeva ca dupa ce faci sex ai secretii vaginale mai accentuate, fii linistita, e normal pentru cateva zile poate saptamani :*