| Marry410 a întrebat:

Am o nelamurire legate de ce gandesc baietii de ce atunci cand le place o fata se gasesc cateodata se o injure....asa fara motive, adica mai intai face chestii dragute apoi iti trage o injuratura. apoi iar face chestii dragute de ce? adica eu nu il bag in seama, oare asta e motivul? ....ma place din iarna, si eu nu prea il bag in seama, oare faptul ca eu nu il bag in seama il face sa ma injure cateodata (m-a injurat de vreo duoa trei ori ), ca incolo se poarta frumos cu minebig grinE CE, VA ROG LAMURITI-MA BAIETI!

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Sa o injure?! E un dobitoc nesimtit!
Sa stii ca NU TOTI baietii fac asa. Nicidecum. Ai dat tu peste un specimen ce nu merita nici buna ziua!

| InnieMinnie a răspuns:

Nu e nevoie de baieti sa te lamureasca, oricine poate spune ca dupa descrierea facuta de tine respectivul e un dobitoc.

| Nordic a răspuns:

Nu te place. Dacă i-ar fi plăcut de tine ar încerca să te cucerească, nu să arate că e un dobitoc. Nu e cel mai romantic lucru de făcut pentru o fată.

| Azµre a răspuns:

Nu te iubește... eu sunt de 3 ani într-o relație, am avut, zeci de relații, și nu am înjurat nici o fată niciodată, nici măcar în glumă.

| heilig a răspuns:

Se ofticahee hee