| Dominicc a întrebat:

Am o nelamurire mai ciudata.

Daca ai vorbit cu o fata un timp. S-au bagat parintii. Sa ales prafu.
V-ati despartiti. Totul a fost la distanta. Inca tii la ea si iti lipseste. Nu mai tineti legatura. Parintii ei sunt impotriva ta. Ea e de partea lor si se lasa influentata. Intre voi e distanta mare.

Mai are rost sa o cauti? chiar daca nu ai decat o simpla adresa? Si ce ai rezolva daca ea poate nu vrea sa te vada? Din moment ce ea nu da semne. Ai putea sa te amagesti in continuare chiar daca stii ca nu prea are sens, e distanta si inca nu ai raspunsuri la niste intrebari?
E mai bine sa treci peste? sa uiti si sa o iei de la capat? Sau sa o cauti si chiar daca raspunsurile vor putea fi ceva urate? sau nu mai stiu.

Voi ce ati face? ce raspunsuri aveti?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu are rost sa te amagesti.Sunt atatea fete, esti tanar, ai de unde alege, viata merge mai departe.Incearca sa o uiti, impotriva relatiei mele cu prietenul meu a fost toata lumea, inclusiv familia mea, dar eu am luptat pentru. el, ca l-am iubit, ea nu ar fi putut sa faca la fel? Ce tot atata se baga parintii? Oare nu a fost o scuza, nu vrea sa speculez, dar totusi fiind o relatie la distanta, o relatie virtuala, in care a-ti vorbit pe mess, la telefon, ea poate vrea altfel de relatie, nu poti sti sigur care e faza pana la urma.
Daca te iubea, te cauta, daca te va cauta, inseamna ca simte ceva pentru. tine, nu o cauta tu, pentru. ce? Sa suferi iar degeaba? Nu s-au terminat fetele, ea cine stie ce face, distreaza-te si simte-te bine, lasa pe ea in pace cu parintii ei.Parca parintii ei trebuie sa stie tot. Putea sa te sune sau sa intre in vorba cu tine pe mess, fara sa stie parintii, sau facea ea cumva sa dea de tine.

| foxi a răspuns:

Uit-o! nu face pasiune pentru o himera!

| BruneTTe a răspuns:

Chiar nu are rost, desi tu poate sperai ca raspunsurile vor fi diferite, de genul : "caut-o" oh go on dar chiar nu mai ai de ce sa incerci sa pastrezi ceva ce nu exista.

| pacalici a răspuns:

U ai mai publicat un raspuns cu situatia ta. Eu zic sa o lasi ca-ti faci tie rau nu ei, ca pe ea o doare undeva acum faci cum vrei u dar eu zic "nu"

| AnnUshcA a răspuns:

Daca fata te iubea facea orice sa-ti fie alaturi si la bine si la rau iar parinti nu vad de ce se baga in fine a mei nu fac asa

| mon@29 a răspuns:

Mai bine treci mai departe. daca ii pasa de tine si mai vrea sa fie ceva intre tine si ea te va cauta.totusi ramanety amici.bafta.mai sunt fete nu fi dezamagit. poate mai bune ca eawinking

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Nu o cauta frate.
refate moral si ia viata in piept de la inceput.
si eu sufra din dragoste.
iti tin pumnii si multa bafta

| Skittles_6671 a răspuns:

Poate ca nu este influentata de parinti poate situatia sta in felul urmator :
Ea isi iubeste parintii, care i-au fost alaturi ca de cand s-a nascut... tu ai aparut in viata ei mai tarziu...deci i-a fost mai usor sa-si alea parintii decat pe tine dar asta nu inseamna ca nu mai simte absolut nimic pentru tinesad
Poate a pierdut nr. tau de telefon, nu stie unde stai, nu mai are id-ul tau si nu mai poate lua legatura cu tine

Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea, daca ai adresa du-te sau lasa-i o scrisoare, in orice caz daca te duci cel mai rau lucru este sa-ti tranteasca usa in nas iar daca ii trimiti scrisoare sa nu-ti raspunda...asta e. In dragoste si razboi totul e permis!
Incearca...macar asa vei afla cu adevarat ce se intampla...si nu vei mai fi cu constiinta incarcata happy
Speranta moare ultima!

Succes.

| laara a răspuns:

Daca spui ca este influentata de parinti, atunci categoric nu mai are rost... daca te iubea nu i lasa pe-ai ei sa se bage-ntre voi. parerea mea. nici amici nu are rost sa ramaneti; nu poti fi amic cu cineva pentru care ai altfel de sentimente. mai mult vei suferi sa stii ca o ai langa tine si nu e a ta