anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelamuriresadPrietena mea merge in fiecare seara la un bar si acolo de obicei este si prietenul meustraight faceDe fiecare data el vine sa se intalneasca cu mine o data cu easadNu stiu de ce dar sunt geloasa pe ea, pentru ca nu inteleg de ce in fiecare seara se duce pe acolocrying
Ea a fost cu prietenul meu cu mult timp in urma si acum are un alt iubit.Stiu ca se intelege bine cu prietenul meu, dar totusi mi se pare ciudat caci mai mereu is amandoi!
In seara asta au venit iar(ea cu prietenul ei si cu prietenul meu), m-am intalnit cu el si l-am intrebat daca si in seara asta ea a fost pe acolosadsi mi-a zis ca dastraight faceAtunci eu m-am cam suparat, si el m-a intrebat ce am, si mi-a spus ca nu are nicio treaba cu prietena mea! Eu is cam geloasa de felul meu, dar aici mi se pare ceva suspectcrying
Ce pot sa fac? Sa vrb cu el? Sa-i spun prietenei mele de ce in fiecare seara se duce pe acolo?
Chiar nu stiu ce pot facecrying
Astept niste sfaturi si scuze daca v-am plictisit cu povestitulhappy
Multumesc anticipat!:*

Răspuns Câştigător
| MissC_6297 a răspuns:

Nu mi se pare normal.Iti dau toata dreptatea sa fii geloasa pentru ca si eu as fi. Din moment ce ei au fost impreuna si se mai intalnesc si acu, e cler ca e ceva in neregula.Intreab-o pe prietena ta de ce merge acolo. Eu cred ca inca mai simte ceva pentru el sau vrea sa il recastige(poate din razbunare, daca v-ati certat sau ceva, poate din orgoliu, ca sa isi demonstreze ceva ). Eu nu as putea fi prietena cu dansa dupa ce a fost cu actualul meu prieten, mai ales sa para atat de interesata de el.Sincer,prieteni mai sunt.Nu e neaparat prietenul tau de vina pentru ca, probabil, el nu o respinge sau altele pentru ca e prietena ta. Poate si el mai cauta ceva de la ea, dar hey! E cu tine acu, nu cu ea si asta cted ca spune multe, asta in cazul in care e pe bune cu tine, adica nu o aduce pe acea prietena a ta in relatii sau actiuni private voua ca sa iti dea de banuit ca totusi poate e si el vinovat de situatia asta care te face geloasa. Spune-i ca ce se intampla nu iti convine si pune-l la zid! Daca nu renunti tu la prietena ta, sa renunte el la fosta lui prietena si actuala amica.Iti dai seama ca daca nu il intereseaza persoana ei si conteaza pentru el felul in care te simti tu, va renunta usor.
Eu te-am inteles :p.
Succes in ce vei alege sa faci!

4 răspunsuri:
| danielagoldica a răspuns:

In primul rand tu de ce nu te duci cu ei? In al doilea intre cei doi in mod sigur este o legatura!

| Lexy ♥ a răspuns:

Mai bine vorbeste cu prietena ta, sa vezi ce iti spune si ea.

| Faranume_5358 a răspuns:

Simplu, mergi si tu cu el... daca vrei sa stii ce cred eu, este ca daca ar tine mai mult la tine ar face tot posibilul sa nu iti mai dea motive sa fii geloasa... si acum serios, de ce trebuie ca de fiecare data cand va intalniti sa fie si "prietena"?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu personal nu as a ccepta asa ceva! ce e asta? prietenie sincera intre doi fosti iubiti? atunci de ce s-au despartit? sa fim seriosi eu cred ca cel mai bine ar fi sa iti expui punctul tau de vedere si apoi sa i dai un ragaz ca sa aleaga tu sau fosta iubita (actuala amica )! succes!