Buna
Sincer eu prefer un tip dragut, slabutz si cum zici tu, decat unu mushchiulos[cum zicem noi fetele, o bunaciune], pentru ca si in cazu baietilor bine facuti si in cazul pitipoancelor, sunt buni/bunee pe moment[pentru o aventura]. Dar in cazul unei relatii prefer tipul slabut, pana la urma nu trebuie sa aiba un abdomen super bine lucrat, sau sa ii plesneasca camasa pe el, din cauza muschilor, pentru ca eu sa il iubesc.
Daca prietenul meu s`ar simti prost pentru ca nu e ca altii, bine lucrat, as incerca sa ii explic ca il iubesc asa cum e, si chiar daca ar avea pachetele, nu l`as iubi pentru asta.
Parerea mea.
Pupici:*
Buna sunt o fata uite raspunsul :fata poate sa spuna daca ai ceva care ei nu-i place. daca ea te-a ales pe tine si nu ti-a spus nimic asta nu e problema tu daca vrei poti sa o intrebi personal daca te place sau nu.si prietenul meu a fost asa dar m-a intrebat daca il plac sau nu, chiar daca avea mici "defecte"la fata i-am spus si uite ca il plac si uite acum am ramas pentru tot deauna prieteni.Deci nu te lasa batut! Succes!
Pai...baiatul trebuie sa se simta bine-chiar foarte bine in piele-a lui deoarece e el insusi sau daca chiar ar vrea sa fie mai facut poate sa mearga la sala! Daca nu poate sau chiar nu-si permite tot ce are de facut e sa se simta bine in pielea lui si fata sa-l accepte cum e el, daca tot il IUBESTE!