Grava problema la voi De ce nu puteti relua? Pai daca si totusi nu, ar fi bine sa vorbiti si sa incercati sa va evitati unul pe altul. A-ti fost impreuna, deci stiti care localuri le frecventeaza. Nu merge intr-acolo, incearca sa te abtii, fa-ti alt prieten
Depinde de ce vreti amandoi daca chiar nu vreti sa va inpacati evitativa dar daca totusi lasati trecutul in urma impacativa
Trec si eu prin asa perioada imi spune ca gata ne despartim si peste o saptamana ma suna si-mi zice ai vrea azi sa esim impreuna asa numai sa facem dragoste sau chestii de genu...cel mai bine e sa fii cu caracter sa-l eviti si sa-l refuzi la urmatoare intilnire, astfel el o sa se gindeasca si o sa te lase definitiv in pace sau o sa te roage sa va impacati din nou! daca ati fost impreuna si v-ati iubit mai se poate sa va impacati asa ca de acum e decizia ta faci ce crezi daca vrei sa te foloseasca continua sa esi cu el si sa faceti dragoste dar daca vrei s fii respectata si considerata o femeie cu caracter evital si pune-l pe labe.BAFTA
@Phantom - e plictisitor in camera. @candora - avem fiecare o alta viata acum. am o alta relatie. @ortegation - probabil ca asta o sa fac. @lyrics - am incercat si asta. ne-am intalnit intamplator in vama. @amnevoiedeajutor - asta daca m-ar folosi pentru sex, dar folosirea este reciproca. nu vrea unul mai mult ca celalalt @narcis2007 - cred ca da, dar nu prea ne-a pasat. era oricum vreo 2