| Ironfish a întrebat:

Am o obsesie pentru fostul prieten. In weekend ne-am vazut si am facut dragoste pe plaja. Nu putem relua relatia de unde am lasat-o, dar nici nu putem continua cu obsesia asta. Ce facem?

Răspuns Câştigător
| consiliera a răspuns:

Nimic.Las-o asa.Sa vezi ce spune si el.Sa mearga de la sine.

9 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Numai tineti legatura

| Narcis2007 a răspuns:

Si nu vau vazut oamenii?laughing

| candora a răspuns:

Grava problema la voi big grin De ce nu puteti relua? Pai daca si totusi nu, ar fi bine sa vorbiti si sa incercati sa va evitati unul pe altul. A-ti fost impreuna, deci stiti care localuri le frecventeaza. Nu merge intr-acolo, incearca sa te abtii, fa-ti alt prietenwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Gabonne1982 a răspuns:

Fa-ti o alta relatie si obsesia se va duce de la sinewinking

| MinHee a răspuns:

Depinde de ce vreti amandoi daca chiar nu vreti sa va inpacati evitativa dar daca totusi lasati trecutul in urma impacativahappywinking

| AmNevoieDeAJUTOR a răspuns:

Trec si eu prin asa perioada imi spune ca gata ne despartim si peste o saptamana ma suna si-mi zice ai vrea azi sa esim impreuna asa numai sa facem dragoste sau chestii de genu...cel mai bine e sa fii cu caracter sa-l eviti si sa-l refuzi la urmatoare intilnire, astfel el o sa se gindeasca si o sa te lase definitiv in pace sau o sa te roage sa va impacati din nou! daca ati fost impreuna si v-ati iubit mai se poate sa va impacati asa ca de acum e decizia ta faci ce crezi daca vrei sa te foloseasca continua sa esi cu el si sa faceti dragoste dar daca vrei s fii respectata si considerata o femeie cu caracter evital si pune-l pe labe.BAFTA

| ToXiCBoy a răspuns:

Pai... intreba-l Daca Vrea Sa Fie iar Cu TNewinking

| Ironfish explică:

@Phantom - e plictisitor in camera. @candora - avem fiecare o alta viata acum. am o alta relatie. @ortegation - probabil ca asta o sa fac. @lyrics - am incercat si asta. ne-am intalnit intamplator in vama. @amnevoiedeajutor - asta daca m-ar folosi pentru sex, dar folosirea este reciproca. nu vrea unul mai mult ca celalalt happy @narcis2007 - cred ca da, dar nu prea ne-a pasat. era oricum vreo 2 happy