| babygyrl a întrebat:

Am o pb destul de grava. M-am certat cu cel mai bun prieten. El are iubita si m-am intalnit cu el iar lucrurile s-au petrecut mai mult decat intre amici. Si astazi imi zice un coleg ca eu am fost cu baiatul respectiv si nu stiu ce. Am jurat ca nu zicem la nimeni ce s-a intamplat. Si nu am zis. acum i-am spus ce a scos baiatul repsectiv si a zis ca el nu mai are ce vb cu mine, ca i-am aratat ce pot si din astea. I-am jurat pe ce am mai sf ca nu am zis nimic si nu ma crede. Ce sa fac? Tin mult la el ca si amic si nu vreau sa il pierd pentru ca nu intelegeam asa de bine. Ce sa fac? nu stiu cum sa il fac sa creada.

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Adevarul se va afla la un moment dat, va afla ca nu TU ai vorbit.Nu ramane decat sa-l pui fata in fata cu baiatul care ti-a spus ce ti-a spus si acesta sa va spuna la amandoi, de unde stie el ce ati facut voi.Nu prea vad alta solutie.E rau cand un prieten nu are incredere! Bafta!

| babygyrl explică:

Nu e colegaul lui, e colegul meu. Si scoate tot felul de prostii si din astea, E un an si ceva de cand ne intelegem asa bine...nu imi permit sa dau totul la o parte, si el nu s-a laudat ca uite ce am facut.pentru ca e vb de prietena lui daca afla ceva.

| Adelina_7468 a răspuns:

A gasit un motiv sa scape de tine

| Gabriel04 a răspuns:

Baby cautati un alt amic bunwinking sunt 99% convins ca el s-a laudat ce s-a intamplat intre voiwinking de obicei asa se intamplatongue
PS: descrierea intrebarii e cam neclara nu prea are inteles pe romaneste m-a straduit sa o descifrez la faza"acum i-am spus ce a scos baiatul repsectiv si a zis ca el nu mai are ce vb cu mine, ca i-am aratat ce pot si din astea" dupa cistatul asta ti-am raspuns mai sus

| hauszz a răspuns:

Pai, e colegul lui e mai mult ca sigur ca el sa se fi scapatwinking...si acum sa dea vina pe tinesad. App cati ani ai?