Adevarul se va afla la un moment dat, va afla ca nu TU ai vorbit.Nu ramane decat sa-l pui fata in fata cu baiatul care ti-a spus ce ti-a spus si acesta sa va spuna la amandoi, de unde stie el ce ati facut voi.Nu prea vad alta solutie.E rau cand un prieten nu are incredere! Bafta!
Nu e colegaul lui, e colegul meu. Si scoate tot felul de prostii si din astea, E un an si ceva de cand ne intelegem asa bine...nu imi permit sa dau totul la o parte, si el nu s-a laudat ca uite ce am facut.pentru ca e vb de prietena lui daca afla ceva.
Baby cautati un alt amic bun sunt 99% convins ca el s-a laudat ce s-a intamplat intre voi de obicei asa se intampla
PS: descrierea intrebarii e cam neclara nu prea are inteles pe romaneste m-a straduit sa o descifrez la faza"acum i-am spus ce a scos baiatul repsectiv si a zis ca el nu mai are ce vb cu mine, ca i-am aratat ce pot si din astea" dupa cistatul asta ti-am raspuns mai sus
Pai, e colegul lui e mai mult ca sigur ca el sa se fi scapat...si acum sa dea vina pe tine. App cati ani ai?