| laviniabeluska11 a întrebat:

Am o perioadă foarte urâtă. Sunt într-o relație de câțiva ani și lucrurile nu mai merg. Ar fi trebuit să facem nunta la anul, însă eu nu mai sunt sigură că vreau să ne căsătorim. Ne certăm mult prea des. El s-a tot împrumutat de bani pentru tot felul de chestii care nu erau necesare. Eu nu sunt de acord dar nu mă pot înțelege cu el. Nu mă ascultă niciodată, trebuie să ne certăm ca sa înțeleagă punctul meu de vedere. Are o sora care i-a tot dat bani, nu că avea ea, ci că se împrumuta pentru el. Ea a inceput să vorbească pe la rude că noi ( eu și el) nu avem bani și ei au și ne ajută pe noi. Eu sunt mult mai mică decât ei, sunt la facultate, dar am și job și mă descurc destul de bine. El a ajuns sa imi reproșeze că eu câștig puțin și nu are ce să facă el cu mine. Acum nu mai recunoaște că a zis asta. Nu pot avea un salariu wow din prima. Acum trag si eu cat sa pot sa mă descurc singură. Mă doare foarte mult si nu pot trece peste asta, pentru că mă chinui enorm si fac multe sacrificii. Ea a plecat în afară să facă un stagiu si el e foarte mândru de ea, în schimb mie mi-a spus că dacă plec să muncesc în afară se desparte de mine. Prinsesem ceva ok acolo, pe bani bunicei si planul meu era sa merg acolo sa fac niște bani până termin facultatea si sa ne mai putem ridica si noi. Mi-a zis ca îi e frică să nu rămân acolo sau nu mă despart de el. La o cearta am izbucnit si am jignit-o pe ea destul de rau, dar el nu mi-a zis nimic. Își dăduse seama că am dreptate. Ea mereu încearcă să facă pe interesanta cu mine, sa îmi dea lecții de cum sa ma îmbrac sau cum sa ma machiez. Nu mi se pare normal. I-am spus si lui asta. Am vrut si eu sa ies cu el în oraș si nu mai putea sa iasă ca era obosit ca statuse sa o ducă pe ea undeva cu mașina. Mi-a zis ca e satul de condus. Noi nu prea ieșim si simțeam si eu nevoia să avem timp pentru noi mai ales după atâtea certuri. Nu mai știu ce sa mă fac...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De ramas bun nu ai auzit?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt două aspecte care interferează.
1. Relația.
2. Banii.
3. Ceva necunoscut care vă face să vă certați.
Eu așa știu.
Când cineva cumpără ceva, trebuie să aibă nevoie de obiectul respectiv și să și fie mulțumit sufletește când îl cumpără.
Așa că înainte de toate, ce se ascunde în spatele certurilor?
Politica financiară trebuie să fie comună în familie, în cuplu.
Dacă nu este, ceva scârțăie?
Ce?
Fiecare ceartă se poate rezolva cu înțelegere și cu vorbă bună.
Dacă nu se rezolvă, asta rezultă că el nu te vrea.
Se poate să treceți de la ceartă la înțelegere ca între oameni.
Asta trebuie să îți propui să rezolvi în să zicem 2 sau 3 luni.
Tu să rezolvi.
Dacă nu reușești, ce o să faci, o să te cerți toată viața?
Te căsătorești și apoi divorțezi?
Așa că trebuie să iei o decizie.
Asta trebuie să faci, să iei o decizie.
Să fie bună, mai puțin bună.
Viața trebuie să meargă înainte, acum, și pentru tine.

| Andreeush a răspuns:

Gândește-te bine ce o să faci.
Crezi că va fi mai bine dacă te căsătorești cu el?
El nu te respectă și nici nu te susține din câte ai spus.
Mai ales că ai zis și că nu te mai înțelegi cu el, nu are rost să mai continui cu el.
Lasă-l, să își caute pe una care să îi suporte mofturile.

| sofisis a răspuns:

Din pacate banii sunt sursa muuultor certuri in relatii. Sincer..eu mi-as vedea de viitorul meu in alta tara. Pana la urma nu esti proprietatea lui sa nu te lase el sau sa nu fie el de acord.

| Rux04 a răspuns:

Bună. Ar trebui să fie multumit ca ai un loc de muncă. Dacă vrea tot felul de fite să caute el un loc de muncă unde se câștigă mai bine. Nu este normal să se împrumute. Și încă ceva. Te sfătuiesc să nu o mai lasi să-ți dea lecții despre cum să te îmbraci sau să te machiezi. În ceea ce privește ieșirea mai fă o incercare și propune-o în altă zi! Dacă va răspunde și atunci negativ ar fi cazul să discuți serios cu el despre viitorul vostru.

| DanyDav a răspuns:

Nu te supăra, dar din ce ai descris, el pare a fi un papă lapte fițos, vrea cu morcovul in fund si cu sufletul in rai!
Gândește-te bine ce faci, nu cred ca se va schimba după căsătorie!

| armand69 a răspuns:

Ti-ai dat raspunsul singura.nu te simti bine in acesta relatie.a devenit toxica, a disparut respectul.renunta!

| UsualBoy a răspuns:

Nu ai ce să mai continui lângă un astfel de om...E clar că are o problemă gravă de care nu poate scăpa așa ușor...Are boala jocurilor de noroc, cazinouri, droguri? LASA-L, îți va mânca tinerețea!