Sunt două aspecte care interferează.
1. Relația.
2. Banii.
3. Ceva necunoscut care vă face să vă certați.
Eu așa știu.
Când cineva cumpără ceva, trebuie să aibă nevoie de obiectul respectiv și să și fie mulțumit sufletește când îl cumpără.
Așa că înainte de toate, ce se ascunde în spatele certurilor?
Politica financiară trebuie să fie comună în familie, în cuplu.
Dacă nu este, ceva scârțăie?
Ce?
Fiecare ceartă se poate rezolva cu înțelegere și cu vorbă bună.
Dacă nu se rezolvă, asta rezultă că el nu te vrea.
Se poate să treceți de la ceartă la înțelegere ca între oameni.
Asta trebuie să îți propui să rezolvi în să zicem 2 sau 3 luni.
Tu să rezolvi.
Dacă nu reușești, ce o să faci, o să te cerți toată viața?
Te căsătorești și apoi divorțezi?
Așa că trebuie să iei o decizie.
Asta trebuie să faci, să iei o decizie.
Să fie bună, mai puțin bună.
Viața trebuie să meargă înainte, acum, și pentru tine.
Gândește-te bine ce o să faci.
Crezi că va fi mai bine dacă te căsătorești cu el?
El nu te respectă și nici nu te susține din câte ai spus.
Mai ales că ai zis și că nu te mai înțelegi cu el, nu are rost să mai continui cu el.
Lasă-l, să își caute pe una care să îi suporte mofturile.
Din pacate banii sunt sursa muuultor certuri in relatii. Sincer..eu mi-as vedea de viitorul meu in alta tara. Pana la urma nu esti proprietatea lui sa nu te lase el sau sa nu fie el de acord.
Bună. Ar trebui să fie multumit ca ai un loc de muncă. Dacă vrea tot felul de fite să caute el un loc de muncă unde se câștigă mai bine. Nu este normal să se împrumute. Și încă ceva. Te sfătuiesc să nu o mai lasi să-ți dea lecții despre cum să te îmbraci sau să te machiezi. În ceea ce privește ieșirea mai fă o incercare și propune-o în altă zi! Dacă va răspunde și atunci negativ ar fi cazul să discuți serios cu el despre viitorul vostru.
Nu te supăra, dar din ce ai descris, el pare a fi un papă lapte fițos, vrea cu morcovul in fund si cu sufletul in rai!
Gândește-te bine ce faci, nu cred ca se va schimba după căsătorie!
Ti-ai dat raspunsul singura.nu te simti bine in acesta relatie.a devenit toxica, a disparut respectul.renunta!
Nu ai ce să mai continui lângă un astfel de om...E clar că are o problemă gravă de care nu poate scăpa așa ușor...Are boala jocurilor de noroc, cazinouri, droguri? LASA-L, îți va mânca tinerețea!