Pai poate nu e pregatita pentru asta:]
asa ca nu mai insista o sa creada ca stai cu ea doar pentru asta:]
mai asteapta:]
Nu trebuie sa faci nimic. Las-o pana ce va simti ea ca este pregatita sa faca acest lucru.
Lasa,ma fata. Poate o vrea cand mai creste depinde si cati ani are daca e trecuta de 17/18 inseamna ca se face preoteasa sau doamne fereste vrea sa se calugareasca.
Poate chiar e mica si inca nu se simte pregatita, ce ar trebui sa faci e sa mai astepti un pic altfel fata ar putea crede ca vrei numai sa te culci cu ea si s-ar putea sa te paraseasca.
Daca nu are macar 16 ani,da,e mica.
In plus,daca nu vrea,nu o obliga si nici nu o mai presa, o lasi cu traume, ce naiba?! Ai 15 ani,habar nu ai cum sa te comporti cu o fata, nu stii sa respecti, asa ca las-o mai moale cu relatiile ca inca nu e timpul.Sa nu mai vorbim ca nu ai habar ce-i aia dragoste la varsta ta.
PS:Mai intai invata sa scrii, apoi apuca-te si de sex.
Depinde...cred ca ar trebui sa staui toata ziua pe capul ei ca trebuie sa apcepte ...sau spune-i (in gluma) ca este obligata
Nu o poti obliga, chestia asta se poate face doar atunci cand amandoi vreti asta ...nu doar tu. si ea se simte obligata!
Ms de raspuns eu nici o data nu am preasto, ajungea vorba asa nu de noi nu i-am zis ca hai sa facem dragoste etc. Ea are 16 ani, e mai mare putin de chit mine!
Daca fata iti spune clar si raspicat, ca nu e pregatita, ca nu vrea sa-si inceapa viata sexuala, ca e prea mica pentru asta, de ce s-o manipulezi si s-o fortezi sa faca ceva impotriva vointei sale?!
Daca o iubesti (desi dupa aceasta intrebare imi vine greu sa cred), iti folosesti frumos manutile alea doua (si capul, cel de pe umeri) si o astepti.
Iar daca nu tii la ea, las-o in pace! Cauta-ti alta, care va fi dispusa sa-ti satisfaca fanteziile sexuale! Succes!
Cum ce sa faci, este un plan cam complicat, insa o sa mearga, dovedeste-i ca o iubesti, nu o mai presa ca vrei sa faceti sex, si spune-i ca o sa o faceti cand o sa se simta ea pregatia. Si duopa cativa ani, o sa accepte, cred, accepta-i cerintele, aaa da, si cand os a se simta pregatita, nu uita de prezervatiz[-x
Mah,da n-ai ce face?
Pune naibii si invata gramatica limbii romane si mai lasa naibii sexul!
Sunt multe firme care cauta baieti sa distribui reviste in cutii postale pliante etc spre exemplu daca distribui pliante primesti 50 de lei pe zi in o saptamana ai face bani necesari