| Roxii a întrebat:

Am o poveste am complicata dar am sa vo povestesk!
in cartieru meu is doi frati si amandoi sunt ff draguti dar nu stiu de care imi place. unu e mai mare ca mine ca un an si celalalt mai mik tot ca un an!
cel mai mare nu prea cred ca ma place dar cel mai mik cred ca da.adica face orice ca sa-mi iasa in evidenta de ex. o alta prietena se juca in parul lui si eu stateam lanaga el si mi-a zis ca il enerveaza. oare numa ca sa nu ma supar? el nu stie ca il plac de fapt nu stiu pe care il plac.
credeti ca ala mai mik ma place?confused
spuneti-mi cum sa-mi dau seama daca unul dintre ei ma place!
plzzz. urgent
FUNDOI!kiss

Răspuns Câştigător
| Face2face a răspuns:

Pai inseamna ca cel mic te place love struck, dar pe care il placi tu... vezi ce iti sopteste inimioara... Pup

6 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Noi nu putem stii pe care il placi. Vezi ce-ti zice inima. Dar numai asa ce varsta ai?

| DeeA_6936 a răspuns:

Ciao roxi, Eu spun ca cel mik te place iese un evidenta cum ai spus uh cu fata, daca cel mare the place era invers. Deci multa bafta! :*

| Roxii explică:

Am 14 ani!

| Roxii explică:

Nu e vorba numa despre chestia ca fata ma mai si luat in brate ala mik se da la mine adica(cel mik)winking. voi ce ziceti?

| Face2face a răspuns:

Pai din cate zici iti plac amandoi, poate pe cel mic il simpatisezi mai mult decat pe cel mare big grin. Iar ala mai mic, din spusele tale cred ca te place, iar chestia cu parul putea fi ori sa nu te supere pe tine ori chiar nu ii place sa i se umble in par ( fi e vorba de parul meu nu se atinge nimeni, doar la ocazii coaforul laughing )
Iar ca sa vezi care dintre ei te place poti fi sincera cu ei si sa ii intrebi ( chiar daca ar putea fi un pic ciudat sa te duci la amandoi ) iar al doilea lucru poti face cea ce a facut si un prieten de al meu te interesezi de la prietenii lui deoarece asa a patit un prieten de al meu numai ca la el era vorba de 2 gemene si sa interesat de la o prietena de a lor si acum e cu una dintre ele. Pup si succes!

| Emababydoll a răspuns:

Pai care este cel mai apropiat de tine. te baga el mai mult in seama.sau asa...ala e cel mai bun happy Sau ii intrebi pur si simplu happy