anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o poveste cam ciudata. Am fost jumatate de an acum 3 ani cu un baiat, primul meu prieten.

Acum, dupa relatii de cate 2 ani, fiecare, am vrea sa incercam din nou, sa vedem daca merge.

Motivul despartirii acum 3 ani: nu am vrut sa o fac cu el...

Acum problema e alta: parintii mei nu il mai pot suporta, pentru ca isi aduc aminte cand m-au vazut plangand din cauza lui.

Intrebarea e: ce sa fac? Deoarece daca m-as impaca cu el, tata nu ar fi de acord cu asta. Prin urmare ar fi o relatie de "groaza".

Nu stiu ce sa fac si ma tot gandesc ce sa fac, cum sa fac.

Mentionez ca tata e o fire mai. dificila sa spunem. Dar daca ii castigi increderea, poti fi cel mai bun prieten.

Am 22 de ani. As vrea sa ii zic sa ma lase pe mine sa gresesc, daca e sa gresesc cu aceasta relatie, dar pur si simplu, nu pot sa ii zic nimic.

Mentionez ca nu sunt cu acest baiat acum, pe ascuns sau alte chestii de genul, doar am in gand.

4 răspunsuri:
| Dienuttza a răspuns:

Cu siguranta urmareste ceva!:p Nu ai vrut atunci prin urmare ce vroia incearca acum!:p Cred ca esti destul de matura sa alegi ce e mai bine pentru tine. Alege lucrurile in avantajul tau nu a parintilor ..nu cu ei vor fi baiatul respectiv ci tu si depinde de decizia ta daca crezi vrei sa fii sau nu fericita!happy

| Urinak a răspuns:

Wow

| Uratul01 a răspuns:

EXACT asa am fost si eu cu prietena mea!
doar ca parintii ei ma plac foarte mult ca sunt bunoc

| Uraniu a răspuns (pentru Uratul01):

Mie imi cam pare ca pui toate raspunsurile la misto... asta nu e forum, aici chiar trebuie sa ajuti oamenii.