| Deea90hurt a întrebat:

Am o poveste cam lunga si trista.Cine are timp s-o citeasca, poate ma va ajuta sa inteleg niste lucruri. Stiu ca in ultima vreme tot mai multi incepem relatii la distanta.Si eu am fost impotriva lor pana m-am aflat in postura de a ma indragosti de un baiat din alt oras. A ajuns sa ma iubeasca atat de mult incat ar fi dat totul pentru mine.El venea sa ne intalnim, el facea tot ce putea sa fim impreuna. Am fost fericiti un an de zile. Dar azi, mi-a dat un mesaj care suna exact asa: "Te iubesc si as fi facut totul pentru tine. Sa iti vezi de viata si de drumul tau, pentru ca se incheie aici. Nu ai gresit tu cu nimic.Doar viata." Si...cam atat.
Intrebarea e ce s-a intamplat cu el? De dimineata il tot sun si imi respinge toate apelurile.Din zeci de mesaje mi-a raspuns doar la unul cu "Sunt bine. Vei fi si tu bine. Te iubesc". Sunt confuza, nu inteleg nimic. De ce credeti ca m-a parasit peste noapte?

10 răspunsuri:
| Copiluț a răspuns:

Poate, nu e chiar baiatul potrivit... si i-a trecut. se mai intampla. puppy dog eyes. Eu zic sa uiti de el, fiindca nu mai ai ce sa faci.Stiu ca nu e varianta acceptabila, dar e cea mai normala. Probabil ca s-a saturat de relatia asta ( conform baietilor.) sau un prieten de-al lui poate i-a bagat prostii in cap. Nu stiu. Asa sunt baietii. Sper ca te-am ajutat.

Fundita? :O3.

| mona a răspuns:

Posibil sa fie o farsa sa vada cum reactionezi

| SoulEaterFan a răspuns:

1.Cred ca la SEDUS o alta fata.
2.Ia bagat prostii in cap un prieten
3.S-a saturat de relatie

P.s.:nu stiu prea multe am doar 12 ani

| xAnnabella a răspuns:

Buna. uite si eu am avut o relatie la distanta aproape 1 an, poate ca el s-a gandit sa nu suferiti amandoi pe parcurs si a pus punct aici. O relatie la distanta este cam grea straight face Nu poate dura foarte mult timp. la un moment dat se va termina, el poate a considerat ca aici trebuie sa se termine. Nu trebuie sa fi tristia straight face Mai sunt si alti baieti happy si acestia sunt din oras cu tine. Poate ca nici el nu a vrut sa termine relatia doar ca poate nu a vrut sa te faca sa suferiwinking Sper ca te-am ajutat! :*

| neutrino a răspuns:

Ca si tine, el a crezut in naluci. Dupa un an de zile, el si-a revenit. Tu, nu.

| ReiVaN a răspuns:

Ori e cu alta, si asta e f probabil, ori tine prea mult la tine ca sa te raneasca bla, bla.
Te-a parasit ca asa a simtit omu`. Respecta-i decizia, daca a facut-o din greseala o sa vina inapoi la tine intr-un Ferrari rosu si costum de ginere.

| Maryo1o1 a răspuns:

Am trecut prin ceva mai mult decat identic decat ce ti s-a intamplat si tie si cred ca te pot ajuta dar as prefera sa vorbim pe mess pentru ca nu sunt mereu pe TPU. Da add labid asta si tebvoi ajuta cu orice pot maryo.maryo1995

| Dany_Daniel_1998 a răspuns:

Mei nu te lua dupa astia mi-e mi s-a intamplat la fel cu fata iubita si nu am mai putut fi cu ea din cauza parintilor gandeste-te poate trece prin niste momente grele eu am lasat-o un pic si dupa 3 saptamani ma zis ia sa ne impakam ca a zis asa ca nu avea incotro sfatul meu lasa-l cateva zile sa se linisteasca apele si pe urma incearca sa il conctatezi crede-ma nu spun minciuni stiu cum e sa nu dormi noaptea ca ai sentimentul ala ca iti lipseste ceva sad

| Dany_Daniel_1998 a răspuns:

Nu avea cum sa se desparta de tine daca te iubea atat poate nu a luat el hotararea a fost obligat de imprejurari

| exicodili a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie, prietenul meu e la distanta, a plecat de curand peste hotare si urmeaza sa ne vedem peste cateva luni.....il iubesc enormm de mult dar cateodata si mie imi vine sa-i scriu mesaje de gen adio, imi pare rau, nu mai putem fi impreuna,(dar ma opresc la timp)...e stresant si e greu, am apucaturi din astea cu toate ca-l iubesc foarte tare. Poate si prietenul tau la fel a avut un stres emotional.Nu renunta pina cand la el, cere-i explicatii, sa vezi care-i treaba. Daca vorbele mele se adeveresc si e posibil sa fie o depresie atunci vorbiti, comunicati, sfatuitiva cum sa iesiti din acest impas! suucces