Se ma intampla. Dar cred ca ea a gasit acest motiv ca esti prea timid deoarece probabil ca s-a impacat cu prietenu sau poate are pe altcineva si nu vroia sa spuna. Pur si simplu asa da vina pe tine.
O fi avand ea ceva motiv pentru care nu a vrut sa fie cu tine. poate fi si faptul ca esti cam timid. dar daca erai prea "pe ea" de la prima intalnire iar iti gasea motive. nu stiu ce sa zic.parerea mea e ca nu e singura fata de pe lume si nici cea mai frumoasa, chiar daca in momentele astea asa o vezi tu. incearca sa gasesti o alta fata cu care sa iesi si ai sa vezi ca o sa fie toate bune. poate atunci o sa-i para rau.
Salut! Zice bine andaranda. Stii cum e vorba: "Balta e plina de peste". Multa bafta.
Ave!
Buna, asta e, nu poti sa ii comanzi inimii, daca ea nu te-a vrut nu ai ce sa faci, decat sa mergi mai departe, sa fi tare, sa incerci sa o uiti. Poate nu esti genul ei, poate nu e pregatita de o relatie sau chiar s-a impacat cu fostul, dar oricum nu trebuia sa iti dea sperante false, nu fi trist ca viata nu se opreste la o fata, sigur vei gasi o fata care sa te iubeasca cu adevarat.
Schimbatoare fata.Ba te place, ba nu te place, ba vrea sa va intalniti, ba iti da cu flit...Cine naiba mai intelege fetele astea?
Zici ca o iubesti enorm si traiesti cu speranta ca se va intoarce la tine intr-o buna zi.Nu poti inceta sa iubesti o persoana de pe o zi pe alta(desi ar fi minunat, uneori)insa poti incerca sa stergi din minte si din mai greu din inima tot ce iti aminteste de ea.Lasa ca iubirea sa se transforme in amintire
Imi pare rau sa vad ca la varsta de 16 ani ai probleme mari cu gramatica si scrisul corect.Si ma mir ca in loc sa inveti sa scrii corect, iti trebuie intalniri.
Am crezut ca sunt greseli minore de ortografie dar vad ca in toate intrebarile tale sunt greseli enorme.De ce nu verifici ce ai scris inainte de a trimite intrebarile tale?
Stiu, toti suntem oameni si gresim dar mi-a atras atentia ca tu ai prea multe greseli.
Al doilea lucru pe care vreau sa ti-l spun este in legatura cu fata cu care te-ai intalnit tu.Ai doar 16 ani si este greu sa reusesti sa cuceresti o fata mai ales daca esti si timid.Mai intai de toate trebuie sa inveti sa fii mai sociabil si sa renunti la timiditatea asta.Si eu cand eram de varsta ta eram foarte timida.Si iti spun ca ea se poate invinge, trebuie doar sa vrei. Abia apoi vei invata, cu timpul bineinteles, cum trebuie cucerita o fata Cu fata asta nu cred ca mai poti face ceva, asa ca mai bine renunti
Maica ce scris ai bagat! Cel mai sigur avea chef de unul care sa-i gadile orgoiul, genul care se tine dupa fete ca scaiul! Pe scurt: te-a folosit! Succes data viitoare!
...And? Iti trimit bani de bilet ca s-o readuci langa tine? Poate ca din cauza asta nu vrea sa se mai intalneasca, e prea scump abonamentul.
Numai dispera nene, ai destul timp sa-ti gasesti o fata. O sa iubesti doar atunci cand vei avea 1 an - 2 ani de relatie. acum tu doar simti un amalgam de sentimente si de complexe si ti-a placut ca arata bine, nimic mai mult. Stai linistit, mai bine mai timid decat nesimtit
Nu mai poti face nimic, deja ea te-a catalogat, "un pampalau" scuze de expresie, dar fata astepta ceva de la tine, vroia sa faci primul pas la timpul potrivit, vezi ce inseamna sa amani lucrurile si cu o zi?
Se ma intampla. cred ca ea a gasit acest motiv ca esti prea timid. deoarece probabil ca s-a impacat cu prietenu sau poate are pe altcineva si nu vroia sa spuna. Pur si simplu asa da vina pe tine.
Catty89 nu am probleme cu gramatica si nici cu scrisu da eu nu stau toata ziua pe mess sa scriu ca altii si sa tin minte butoanele+ca si m-am grabit! in fine vatca nu toti iau in serios
E foarte aiurea povestea ta. Ai inceput cu stangul cum s-ar zice, dar nu e nimic... nu a-ti avut mult timp sa va cunoasteti deci cred ca "iubirea" pentru ea nu a constat decat in impactul vizual si emotiile primei intalniri, primul sarut, etc.
Stai mai mult cu prietenii si gaseste-ti ceva captivant de facut.
Nu-ti va fi prea greu sa o uiti!
:*