Stai linistia draga.Esti virgina atata timp cat nu ai intretinut relatii sexuale cu el.Nu te lua dupa prietenele tale.Ele rad de tine ori habar nu au despre ce vorbesc.[ori sunt proaste ori au o varsta la care ele despre subiectul s*x inca nu stiu nimic].Nu iti face griji.Deci,esti virgina.
O seara buna.
Nu t lua u dupa toate retardat-ele ca nu ajungi nici unde cat timp nu ai avut vreun contact sexual esti virgina alea sunt niste ratardate apropo vezi cu cine o faci ca e un moment ce til amintesti toata viata numai bine :X
Of scumpo imi pare rau pentru tine dar parerea mea e ca baiatul de care iti place nu e tocmai potrivit pentru tine si nu cred ca ai face bine daca ai fi cu el.Ai putea incerca dar nu stiu daca l-ai putea "imblanzi" dar oricum nu a fost frumos din partea lui sa te puna sa faci lucrul acela.Nu stiu ce sa spun, alegerea e a ta, succes si sper ca te-am ajutat macar putin.
BUNA! e clar ca el vrea doar o noapte si gata! Nu te lasa pe mina lui spune-i( vrei sa avem ao relatie indelngata? sau nu?) Ai Grija Bafta!