| alexandra_4944 a întrebat:

Am o poveste:imi place un baiat i-am spus ca il iubesc a doua zi ma duc afara si il vad esram pe linia de tranvai si el spune:ce faci iubitica?
eu ii zambesc si plec.peste cateva zile ma intreaba daca vreau sa fiu cu el si i-am spus ca ma mai gandesc.azi pe la 9 eram afara si el m-a luat in brate si mie spus daca vreau sa fiu cu el nu am spus nimic si ma strans mai tare si apoi m-a lasat.prietenele mele spus ca nu mai sunt domnisoara sunt fata mare.in fine sunt intr-o tristete totala pentru ca el m-a rugat sa o intreb pe o fata de ce nu e cu el! si am ramas suparat simt ca explodez HELP! cele mai bune raspunsuri si cele fara batere de joc primesc fundita!

4 răspunsuri:
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Stai linistia draga.Esti virgina atata timp cat nu ai intretinut relatii sexuale cu el.Nu te lua dupa prietenele tale.Ele rad de tine ori habar nu au despre ce vorbesc.[ori sunt proaste ori au o varsta la care ele despre subiectul s*x inca nu stiu nimic].Nu iti face griji.Deci,esti virgina.
O seara buna.

| Marius2011 a răspuns:

Nu t lua u dupa toate retardat-ele ca nu ajungi nici unde cat timp nu ai avut vreun contact sexual esti virgina happy alea sunt niste ratardate laughing apropo vezi cu cine o faci laughing ca e un moment ce til amintesti toata viata happy numai bine :X

| Alexaa_4438 a răspuns:

Of scumpo imi pare rau pentru tine dar parerea mea e ca baiatul de care iti place nu e tocmai potrivit pentru tine si nu cred ca ai face bine daca ai fi cu el.Ai putea incerca dar nu stiu daca l-ai putea "imblanzi" dar oricum nu a fost frumos din partea lui sa te puna sa faci lucrul acela.Nu stiu ce sa spun, alegerea e a ta, succes si sper ca te-am ajutat macar putin.

| mihy a răspuns:

BUNA! e clar ca el vrea doar o noapte si gata! Nu te lasa pe mina lui spune-i( vrei sa avem ao relatie indelngata? sau nu?) Ai Grija Bafta!