Sincer, e de ras!
Trebuia sa realizezi in momentul cand i-ai dat acele poze ca astfel, el nu va avea cum sa se mai indragosteasca de tine! E ca si cum ai avea o prietena si i-o prezinti, ii lasi o intreaga seara sa vorbeasca, sa mearga la film, sa rada impreuna, iar a doua zi sa te sune PE TINE si sa-ti spuna ca te iubeste, ca s-a indragostit de tine, de felul tau, desi n-are nicio treaba cu tine! E bine ca macar realizezi ca ai facut o prostie, dar e de rau ca s-a intamplat mult prea tarziu! De facut, nu prea mai ai ce face, el deja s-a "indragostit". Ce mi se pare aiurea (din nou) e cum s-a putut el indragosti de o poza, pentru ca practic asta s-a intamplat... s-a indragostit de o poza, de ceva static, morbid, nu de o persoana adevarata! Asta demonstreaza un lucru: e prea prost, usuratic si daca ai fi cu el, probabil ca te-ar da si pe tine pe prima pereche de ochi frumosi (sau ma rog...) care i-ar iesi in cale! Asta ca o consolare.Nu cred ca s-ar merita sa-i acorzi vreo sansa, lasa totul balta, spune-i ca nu esti tu fata din poze, dar nici nu-i dezvalui cine esti de fapt, pur si simplu spune-i sa te uite.
Daca ma gandesc, as face si eu asta cuiva, ca un test, sa aflu daca m-ar insela sau nu.
Un fel de Test De Fidelitate ))))).
Horror, zau!
Mwhahahah. Imi dai voie te rog sa rad? )
E ca in bancul cu prosti
Dar mare prost este el indragostindu-se de o persoana care nu exista. Pai cum sa te indragostesti asa...de o poza? Mwhaha.
Si in fond, el e indragostit de tine, felul in care gandesti tu, dar fizic de ea.
Misto.rupt din filme si mai multe nu!
Io iti dau o idee. daca tot ati inceput joaca
Fa-l sa se enerveaza pe X ( persoana creata de tine ), spune-i ca l-ai mintit ca ai prieten ca nu-l placi ca ai jucat teatru etc. ce vrei tu, de rau sa fie
Dupa care apari tu in consolare
Asa poate ai sanse
Asta ai visat aseara? sincer pare rupt din telenovele. Daca e viata ta te felicit. Tu si Sandra Brown(pe care n-o suport deloc) ce ne impresionati cu drame ieftine. Si fii atenta! Anca iti da continuare telenovelei, cred ca o sa aiba succes filmul asta. hai ca ma pun sa scriu un scenariu
Si paul27 iti da finalul: Iubirea este o vraja! Daca s-a indragostit de X nu cred ca mai are ochi pentru Y. Cum si Sandra Brown plangea la ale ei carti, cred ca si tu o sa plangi cand o sa-ti vezi poveastea pe AcasaTv(Aici e iubirea )
Maryus, cica are fata o poveste lunga Se vede ca nu a citit cearsaful meu dintr-o singura intamplare )
Emeraude, si eu am facut pe la 17 ani ceva asemanator )
Dar n-a ajuns sa se indragosteasca de poza, ca nu i-am dat timp.
Am sarit ca arsa cand a zis ca n-are prietena.
Si atunci m-au apucat toate pandaliile : " Nenorocitule, perversule, nesimtitule cum n-ai ma prietena? DA eu cine is? " ) Mwhahaha
Mi-a trecut de dºastea
Hmmm. X ii va zice baiatului ca @aicisiacum009 e o pers buna, frumoasa etc. Poate ai sanse.
Îţi dai seama că în momentul în care va afla că tu eşti şi că l-ai minţit în tot acel timp primul impuls va fi să îşi facă o părere şi mai proastă despre tine. Mai bine uită-l şi pe el şi persoana virtuală pe care ai creat-o şi încearcă o viaţă reală.
@Anca : m-am razgandit, nu mai fac nimic (deocamdata). Astept sa iesim din spiritul ăsta al Sarbatorilor si le scriu celor de la Test de fidelitate sau Tradati in dragoste (mai exista?!)...macar sa sufere o tara intreaga alaturi mine(adica babele perverse care se uita la asa ceva)+ ca pare mai dramatic la tv.
Te-ai uitat la telenovela Valeria?
Acolo s-a intamplat ceva identic. Tatiana, o fata schioapa, vorbeste pe chat cu baiatul de care ii place, insa fara ca el sa ii cunoasca identitatea. El ii cere sa se intalneasca in realitate. Ea, speriata ca el nu o va place, isi trimite prietena cea mai buna la intalnire. Aceasta o tradeaza si se casatoreste cu baiatul de care ei ii placea.
Morala este ca cel mai bine este sa iti dezvalui intotdeauna adevarata identitate, oricare ar fi ea. Intr-o zi ai sa gasesti si baiatul care te va place asa cum esti!
Incearca sa il faci sa isi schimbe parerea despre tine, sa te priveasca cu aceeasi ochi cu care il privesti si tu... App lasa cola ca nu e buna mai ales noaptea
Pai ar trebui sa vezi ce calitati de pe cealalta identitate daca ai sa vezi ca tot crede ca esti inexistenta. Lumea e plina de baieti si faptul cu cola du-te la farmacie ia-ti niste vitamax dupa aproximativ o saptamanaiti revii!
Mie mi se pare super tare.Ar fi bine sa nu mai intri un timp pe id-ul ala. O sa ii fie dor de "tine" si ai putea sa vorbesti cu el de pe adevaratul tau id, o sa o regaseasca pe cea care nu exista si sunt sigura ca va pune ochii pe tine.Si orice ar fi nu merita sa nu mananci sau sa faci gesturi ce ti-ar putea schimba viata.Incearca sa te gandesti ca nu e singuru baiat pe care l-ai vrea langa tine, sunt altii care te vor ei si pun pariu ca ai fi mult mai fericita daca ai zambi tu langa cineva care tine la tine.Bafta multa!
Tare faza anca ))... am facut si eu de astea si l-am luat tare dupa ... dar sa il fac sa se indragosteasca de alata cu comportamentul meu never. e adevart e indragostit de tine, dar nu si de fizicul tau. u zic cel mai bine sa il iei intr-o zis departe si sa ii zici ca vrei sa discuti ceva cu el.
ii explici frumos si ii demonstrezi ca tu nu ai fost asa cum te credea el, si cu ocazia asta i-ai putut demonstra cine esti tu. nu o va lua prea roz. se va infuria caci l-ai facut sa isi faca iluzii cu o tipa inexistena in viata reala, dar de apreciat va fi ca isi va schimba parerea despre tine, desi va durea comportamentul lui pe moment. il lasi liber, daca chiar tinea la fata aia care ai creat-o, la comportamentul ei, si ii placea felul cum gandea te va cauta. doar las-o libera, daca e a ta vine, daca nu asta e... dragoste cu sila nu se poate. ti-o zic din proprie experienta ( nu ma refer la porcaria asta ce ai facut-o tu )!
Daca zici ca s-a indragostit de X, iar tu exti dar el nu stie pentru ca i-ai dat alte poze) intreaba-l de ce s-a indragostit de tine ( adica de X ) ...ca i-ai aratat poza si ca ii place cum arati? sau si-a dat seama ca te iubeste din ce ati vorbit? Daca zice ca de poza, e clar ca nu cred ca te-ar place, dar daca tu cand ai vorbit cu el pe mess i-ai spus ce faci de obicei, ce iti place sa faci etc.(chestii adevarate despre tine) si el zice ca s-a indragostit de tine pentru chestia asta, atunci ai sanse sa te placa.
Da! interesanta povestea ta. Dar in acelasi timp una destul de reala, am procedat si eu o data ca tine, numai ca nu a mers asa de departe.Eu nu cred ca e de ris aici, ca el s-a indragostit de o persoana virtuala.Fiecare din noi poate sa patesca asa ceva(depinde mult de caracter). Eu te-as sfatui sa desfiintezi persoana care ai creato, sau mai pastreazo daca te amuza...numai ca incearca sa iesi din viata lui, fara sa observe el. poate nu-i va fi asa de dureros.alta varianta nu-i.Pentru ca daca ai sa divulgi secretul, urmarile pot deveni unele nu prea dorite.
Eu zic sa il desparti de X si sa apari ti si sa ii alini supararea. Banuiesc ca o sa sufere foarte mult dupa o persoana care nu exista.