Imi pare foarte rau pentru tine...chiar daca nu te mai baga in seama, totusi incearca sa faci in asa fel incat sa ramaneti prieteni, ca apoi sa poti sa te apropri din nou de el, toate au o solutie, incearca sa te comporti ca si cum ai fi cea mai buna prietena a lui, nu lasa sa se vada ca suferi pentru el(de fata cu el). repet cea mai buna prietena, fi indiferenta in partea cu dragostea(ai inteles ce am vrut sa zic)... daca la un moment dat, incearca sa se aproprie de tine, respinge-l..iti amintesti, indiferenta! sper ca ti-am fost de folos, daca mai ai intrebari, nu ezita sa ma intrebi. app, cati ani ai?
Uite am mai postat acest raspuns la o situatie asemanatoare. Sper ca-ti va fi de folos si ca-l vei pune in practica! Buna! Cu vorbit pe mess/telefon, nici sa nu te gandesti! Trebuie sa vorbesti cu el fata in fata, ochi in ochi...sa-l iei de mana, sa-i spui ca inca il mai iubesti si mai ai sentimente pentru el.Iti pare rau ca ai fost de accord/v-ati despartit, si ca regreti mult.Viata fara el nu are farmec, si dupa un timp indelungat petrecut impreuna, as dori s-o luam iar de la capat. Sper ca ma poti ierta, si incerci sa-l iei in brate sa-l strangi frumos:X Poate poti sa incepi sa plangi, sa incerci sa-l iei in brate..sa cazi jos ca-n filme si sa-l rogi sa-ti mai dea o sansa.Sa-i spui..am fost o proasta, te-am avut nu am stiut sa te apreciez si nu am stiut ce am avut langa mine si acum regret enorm! Si daca vrei eventual sa-i cumperi un ursulet asa mai. de baieti Daca e mai matur. 20+ cine stie.tot ceva asa mai.de dragosteBafta, sper sa-l recuceresti! Pune-mi ideile in practica si vei reusi daca mai simte ceva pentru tine!
Trebuia sa-i spui adevarul de atunci, nu sa lasi atata timp sa treaca deoarece in timpul asta totul se schimba.
Daca el nu mai simte nimic pentru tine deja nu prea are rost sa continui
apoi ai zis ca are deja alta prietena alt motiv
nu vreau sa te supar dar dupa mine pare o cauza pierduta
Curiozitațibărbați întreabă: