| DoubleSwag a întrebat:

Am o poveste mai lunga despre un baiat. Imi place de el de o luna.In aceasta luna cand am 'salivat' dupa el am scazut cu notele, am incalcat multe reguli doar sa vorbesc cu el, m.am certat cu multi prieteni, factura la telefon imensa. Asa ca m.am hotarat sa il uit ca imi aduce doar probleme. O saptamana a fost plecat si uitasem de el, incepusem sa invat si sa ies pe afara. Totul era bine pana cand a revenit in oras si m.am intalnit cu el. Juca fotbal, iar eu eram in parc pe o banca. Am incercat sa nu ma pierd... Dar el a iesit din joc ca sa ma pupe pe obraz si sa ma salute.o_O in momentu ala m.am pierdut, ma scufundasem in parfumul lui. Asta s.a intamplat ieri, de atunci iar ma gandesc non.stop la el iar imi dau tot programul peste cap doar sa ii aud vocea pentru cateva minute. Redevine drogul meu si chiar daca vreau sa ma stapanesc nu pot pur si simplu e un drog.cum fac sa il uit? Nu e chiar asa usor pentru ca ne vedem inevitabil zilnic. Cum ma aptin?!?!?

Răspuns Câştigător
| NataliaElena22 a răspuns:

Bun venit in lumea celor indragostiti.
De ce vrei neaparat sa-l uiti? nu ar fi mai simplu si mai frumos sa incepeti o relatie? Cine stie, poate nu o sa regreti si o sa iasa ceva frumos. Atata timp cat il vezi mereu sunt slabe sansele sa-l uiti curand.
Da-i de inteles prin anumite priviri, gesturi, apropouri ca iti place de el, sau daca esti mai indrazneata poti sa-i spui direct. Nu ai nimic de pierdut.
Sau ar mai fi o varianta, lasa timpul sa treaca si sa faca el primul pas daca si lui ii place de tine.
Ai grija cu scoala, iubiti vin si pleaca, dar scoala ramane si o sa iti para rau mai tarziu. Ocupati timpul cu cat mai multe activitati ca sa eviti sa te gandesti la el. Oricum, nu mai este chiar asa mult din anul scolar, trage tare acum la sfarsit, ca ai timp toata vara de baieti.
Bafta si fii mai calculata, mai responsabila.

4 răspunsuri:
| 非跳躍 a răspuns:

FFati timp sau paraseste-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa il uiti? Din ce inteleg eu, tu il placi si el te place. De ce nu puteti fii impreuna si tu sa iti vezi de programul tau? Incearca sa iti faci timp pentru invatat si pentru ce mai doresti tu dar asta nu inseamna ca trebuie sa il uiti.

| BruneTTe a răspuns:

Heii,de ce sa il uiti? Nici macar nu ati inceput nimic. Ia da-i si tu semne mai evidente ca-l placi si cine stie, poate veti ajunge impreuna. Cu siguranta cand te vei vedea cu el nu va mai fi totul asa "wow" si vei reveni si tu cu picioarele pe pamant.
Daca vei stii ca esti cu el si ca va vedeti la ora X ca sa mergeti in locul Y iti vei aloca restul timpului si invatatului, cum va veti vedea in realitate va scadea si factura la telefon si asa mai departe. Deci, da-i bataie.
La urma urmei mai mult ca sigur si el te place asa ca nu ai nimic de pierdut.

Sper sa te ajute.

| e7d7n7 a răspuns:

Ţi-o resetat sistemul de operare cu o pupăceală.