| ioana_8259 a întrebat:

Am o prb.am fost la ginecolog ca aveam dureri f tari de ovare, iar doctorul mi-a spus sa iau niste anticonceptionale milligest pentru tulburari hormonale.am luat prima luna si am numai probleme ma dor sanii f tare am simtome de voma si mi-au aparut niste bubite pe fata, ce crema sa iau ca sa imi treaca bubitele? am incercat bioten dar vad ca nici un efect

Răspuns Câştigător
| Snow a răspuns:

Pentru corpul tau anticonceptionalele sunt ceva nou deci trebuie sa se acomodeze cu ele. Dupa 3 luni de la administrarea pastilelor vei vedea ca vor disparea sau nu. Daca senzatiile de voma si durerea de sani nu dispare dupa aceste 3 luni aceste anticonceptionale nu sunt potrivite pentru organismul tau.Succes!

2 răspunsuri:
| Raluka_4863 a răspuns:

Stai linistita e ceva normal si eu am luat, si eu am avut dureri de sani, si in legatura cu bubitele iti vor disparea atunci cand iti va veni ciclul, cel mai bine pentru bubite este sa te duci la un medic dermatologwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca mai bine sa te multumesti cu durerile de ovare,decat sa iei anticonceptionale si sa ai voma,dureri de sani,de cap si alte simptome d-astea nasoale, cel mai bine mergi la doctor si zi-i toate astea si vezi ce-ti zice, ca oricum nu poti intrerupe asa brusc tratamentul.