Este posibil sa fie o trauma produsa de inceperea precoce a vietii sexuale, la o varsta la care organismul tau nu a putut face responsabilitatilor care decurg din asta. Este bine sa te vada un psiholog, altfel vei ramane cu aceasta problema toata viata si in loc sa tratezi sarcina ca pe o minune, un cadou, o vei trata ca pe un blestem. Esti femeie, ar trebui sa stii ca a fi insarcinata este cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei femei. daca nu simti asa, inseamna ca trauma ti-a afectat cel mai semnificativ instinct al unei femei: maternitatea.
O mica emotie are orice femeie, dar foloseste prezervativul corect, de calitate si tine cont si de perioada nefertila.In plus daca se intampla, desi probabilitatea in aceste cazuri este foarte mica, este de fapt copilul tau si a persoanei iubite!
Pai e ceva ce tu nu esti sigur ca vrei sa faci sex. Nu esti pregatita sa ai resposabilitatea de a ramane gravida...
Si daca faci greseala te sfatuiesc sa nu faci avort pentru ca o sa ti fie si mai rau.
Pai e o problema psihica! in orice caz atat timp cat te protejezi nu vad de ce ai avea problema asta! ma gandesc ca sex faci cu persoana iubita asa ca ai putea incerca alt mijloc de contraeptie, care sa iti ofere tie mai multa siguranta si asa ai putea sa scapi de acest stres!
Aceeas problema am avut-o si eu, totul tine de psihic, probabil iti doresti fff mult un copil dar in acelasi timp te si sperie gandu de a avea unul,, eu am scapat de stres dupa ce am ramas insarcinata, pot sa zic ca si acum stau putin strsata poate nu in fiecare luna ca inainte dar la 2 3 luni tot imi vin nebuniile...cred ca ar trebui sa incerci sa stai mai linistita sa te impaci cu ideea ca nu ai cum sa ramai atata timp cat te protejezi,, crede-ma totul tine de psihic, incearca sa nu t mai gandesti la lucru asta.bafta