| nicolll a întrebat:

Am o prb f mare sad in ianuarie pe 16 am avut ultimul contact sexual mi-a venit menstruatia si la sfarsitul lui ianuarie si in februarie in februarie a fost doar 2 zile crying nu mai stiu ce sa fac caci nu ma pot calma, 3 teste au iesit negative dar ies in oras cu prietenii orice fac stau in stres de nu mai pot, plang in fiecare zi iau distonoclame, imi e frica ca sunt insarcinata, nu am nici un simptom au trecut 48 de zile, parca de vreo 3 zile incodace ma dor sanii sad ce sa cred?

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca cele 3 teste de sarcina au fost facute la mai mult de 21 de zile de la contact, nu esti insarcinata. Dar ai o dereglare menstruala. Decat sa iei distonocalm, care nu face decat sa te intoxice, mai bine te-ai duce la ginecolog. Impusti trei iepuri dintr-o miscare: te linistesti, nu mai iei Distonocalm, care la varsta ta este contraindicat si iti tratezi si dereglarea menstruala inainte sa se agraveze.

| imiplacemov a răspuns:

Daca ai facut 3 teste si au iesit negative e logic ca nu esti. Daca ti. a venit menstruatia dupa ce ai avut contactul sexual, la fel nu esti. Ca in luna urmatoare ti. a venit doar 2 zile, nu inseamna nimic. Nu trebuie sa iti vina mereu la fel. Stai linistita. Sanii de pot durea din cauza perioadei de ovulatie. Daca tot nu te linisteti consulta un medic.

| anonim_2270 a răspuns:

Du-te sa faci un control. sau fa cele 3 teste de sarcina.