| osram a întrebat:

Am o prietena.am programat momentu(sex)pe vineri seara. da totusi nu stiu cum sa ma comport.ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai lasa sa vina totul de la sine, vei sti ce trebuie sa faci la momentul acela, fi tandru cu ea, comporta-te frumos, natural, fi tu insuti si fi alaturi de ea, sa iasa totul bine.NU trebuie sa iti faci diferite planuri si ganduri ca atunci se poate sa nu iti iese tocmai cum doresti; impreuna puteti reusi...bafta!

8 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

La ce ora ai programat? Ai facut o lista cu toate detaliile, totul e bine pus la punct? Vezi ca s-ar putea sa se razgandeasca in ultimul moment. Iti programezi vizita la dentist, orele de invatat, nu dragostea. Instinctele tale iti vor dicta tot ce trebuie sa faci, fii atent cu ea si in timp veti invata impreuna ce va place. Bucurati-va de moment.

| catthshshshs a răspuns:

Totul este sa fii cat se poate de natural si sa fii relaxat. Chiar daca poate iti tremura picioarele de frica ca nu o sa fie multumita de tine, arata-te ca si cum ai fi stapan pe situatie si stii ce faci. Bafta

| sasha a răspuns:

Tocmai ti-am raspuns la intrebarea anterioara nu e bine e total gresit sa pregatesti mometul... daca tu chiar vrei adica voi chiar vreti lucrul asta tu ca baiat ( ca am intzeles ca la ea e problema) invit-o la tine pentru a petrece ceva timp impreuna la un film si ii si spui ca nu vrei sa se intample nimic... daca tu ii spui ca ne intalnim ca sa o facem pe ea o apuca emotiile si nu e bine daca te iubeste poate v-a accepta dar nu ii va placea va fi stresata preia indicatiile de la intrebarea anterioara

| Frogie a răspuns:

Hei, asa ceva nu se programeaza! Cel mai frumos e sa vina de la sine, sa fiti amandoi pregatiti atat fizic cat si psihic. happy

| stefangeles a răspuns:

Fii tu insa-ti si fii mai relaxat laughing eu is virgin dar nah zic si eu ce stiu laughing

| alex1991 a răspuns:

Baga cat mai repede un "gioco din mano"hee hee da vezi sa treaca ceva timp pana la viitoaru act sexual:d ca sa iti recapeti puterile. cand esti calare pe situatie gandeste-te eu stiu...la cat de mult sa scumpit benzina laughing sau eu stiulaughing altfle daca esti incepator e nasoleala ca te termini repedesad. acum depinde si de fiecare. stai linistit bagi x de data asta, da programezi pentru maine sau poimaine si sigur bagi o

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Daca ati programat, deja s-a cam stricat momentul. Asta trebuie facuta asa de la sine.

| mayapop a răspuns:

Daca ai da ceva mai multe detalii... de ex cati ani ai, cati ani are ea? daca vrei ceva mai romantic sau eu stiu chestii din astea. oricum incearca sa faci sa fie totul cat mai placut si pasional... happy succes