| boemdancehaha a întrebat:

Am o prietena aproape foarte buna. Ea este in clasa cu un baiat de care imi place, dar eu nu o mai suport pentru ca nu se gandeste numai la ea si eu sunt un fel de accesoriu pentru ea si e frustrant. Ideea e ca de cand i-am spus asta flirteaza intruna cu baiatul acela si credeti-ma ca stie cum sa faca asta. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| deyu1998 a răspuns:

Asta da de inteles ca nu e o prietena foare buna. Poti vorbii cu ea, si sa-i spui ca daca vrea sa te faca geloasa chiar nu reusestewinking.Si fii si tu mai indrazneata flirteaza si tu cu el smug. O sa moara de invidie preitena ta ai sa vezi kiss.

Good luck!
Fundita? love struck

| Mocşiiiii a răspuns:

Cu astfel de persoane nu vrei sa fi prietena si mai ales sa ii spui intimitatiile tale, creda-ma pentru ca am patit-o. Singura cale este sa-o ignori... iar in privinta baiatului de care iti place nu stiu care e relatia ta cu el, dar intai trebuie sa deveniti prieteni si apoi sa ii spui ca il placi. Succes! kiss

| Pelu_5683 a răspuns:

Ce sa faci? 1. Indeparteaza-te de asa zisa prietena, si du-te vorbeste cu acel baiar, spune-i cea ce simti pentru el happy Ce mai ai de pierdut? Bafta