Imi imaginez prin ce perioada trece.Prin asta trec si eu si nici ecografia nu ma convins ca nu am nimic. E greu pentru ea si poate si pentru tine daca ii esti prietena cu adevarat.Nu o lasa sa cada in depresie. Daca ajunge in asta e posibil sa treaca prin ce am am trecut.Acuma pentru ea mai ales daca nu isi doreste copilul e groaznic. Daca aude vorbe ca de ce nu s-a gandit la asta atunci nu o ajuta cu absolut nimic.Fii langa ea si ascult-o chiar daca iti spune de 100000 de ori acelasi lucru. Ea acum daca nu a ramas asteapta pedeapsa. Poate de asta nici nu crede ca nu este. Ajung maxim 3 teste sa se convinga. Daca menstra a venit riscurile scad mult.Nu sunt scurgeri de sanse la sarcina decat cele periculoase.Iesi cu ea sau macar stai cu ea 1-2 ore pe zi.Sambata sau duminica mergeti in locurile care pe ea o relaxeaza cel mai mult.Sansele sunt mici sa ramai daca el nu si-a dat drumul. Ovulatia se produce cam la jumatatea duratei intre 2 cicluri. Ovulul traieste 1-2 zile. Un spermatozoid traieste si el 3-4 zile. Daca cele 2 nu se intalnesc sansele sunt slabe. Spune-i asta cat mai des.
Daca i-a venit menstruatia si o tine cat o tine de obicei nu e gravida. spune-i sa se linisteasca