| theman_7586 a întrebat:

Am o prietena care are o intrebare:
"Sunt cu un tip de putin timp, ideea e ca tipul ma cam ignora si eu vreau mai multa atentie din partea lui fara sa par o disperata. Nu merge chestia cu ignora-l si tu ca nu pot sa il ignor, si cand o fac nu tine. Ce ar trebui sa fac? sper sa ma ajutati.Va multumesc anticipat" Multumesc si eubig grin

Răspuns Câştigător
| nicol20 a răspuns:

Spune-i ca o terminati si vezi cum reactioneaza daca insista sa vb vorbeste cu el si spune-i ce te doare daca nu este curios este cel mai bine sa iti vezi de viata ta fara el.Mai bine suferi o perioada decat toata viata gandeste-te ca nu te merita.Bafta

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey unde nu e dragoste nu e nimic vorba ceea!
Daca se intampla de mult asta inseamna ca baiatul ori nu e atras de ea si nu isi doreste ceva serios, ori asa e el de la mama natura!
Las-o pe ea sa aleaga, sa stea incontinuare alaturi de el si sa incerce sa il apropie ori sa se desparta!

| Bacemi a răspuns:

Cel mai probabil nu este o relatie de viitor. Are ea ceva special ce ii place baiatului dar eu cred ca el vrea mai mult. Nu cred ca s-ar vedea intr-o relatie serioasa si de durata cu ea. Astfel de relatii sunt foarte intense insa de scurta durata. Se poate sa apara in mijlocul acestui joc si dragostea pe undeva dar se intampla destul de rar.

| Seline a răspuns:

Baiatul nu prea o place, cel mai bine ar fi sa gaseasca pe cineva care sa o aprecieze si care sa-i ofere atentia pe care o merita.

| latexcap93 a răspuns:

Fa ti o pancarda cu sunt aici, ma vezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu lasa-l