| deiutza_9183 a întrebat:

Am o prietena care are un preten si de la o vreme el fiind la tara s-a schimbat nu o mai suna deloc. Duminica ea la sunat si l-a intrebat daca mai vrea sa fie impreuna si a zis ca da.Tousi comportamentul lui arata alceva de atunci nu mai stie absolut nimic de el.Nu stie ce sa faca ce s-a intamplat cu el de ce se comporta asa. Ce credeti ca ar fi? si ea ce ar trebui sa faca? Niste sfaturi va rog...
MULTUMESC MULT:*

Răspuns Câştigător
| machupicchu a răspuns:

Pa.pa.
Suna cam ca o rezerva de prietena... in cazul in care nu are o alta mai pe placul si la nevelul sau.(in mintea lui si daca are un nivel. cu un astfel de comportament)...Succes si multa gandire realista.

4 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ea trebuie sa vb cu el foarte serios si sa ii sp daca mai simte ceva pentru ea. O relatie nu tine daca nu exista comunicarewinkingAsa ca sa il sune si sa vb cu el big grin
U trebuie sa o sustii pe prietena ta si sa ai grija sa nu isi bate cineva joc de eawinking
Succes atat tie, cat si prietenei talewinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Trebuie sa aiba o discutie serioasa cu baiatul, apoi sa ia hotararea care i se pare corecta.

| just4fun_8801 a răspuns:

Sfaturi ar fi : lasa omul in pace sa se relaxeze si el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea.baietii de la tara sunt mai circumspecti cu fetele de la oras.si invers e valabil. un baiat de la tara ia in calcul multe intr-o relatie de genul asta, daca e cum cred eu care sunt de la tara, casatorit cu oraseanca. dragoste, iubire, sentimente, chestii sunt la fel si totusi difera un pic.prietena ta sa aiba rabdare cu el, si sa fie ea mai insistenta, sa vorbeasca cu el sa-l viziteze, sa-lunoasca bine.baietii de la tara sunt foarte seriosi si concreti in toate.la oras poate superficialitatea se inghite, dar la tara nu tine.