De ce nu o intrebi ce vrea sau ce nu ii convine? Poate iti da un raspuns care sa te lamureasca.
Discuta serios cu ea. Eu m-as simti sufocata de atatea ore de conversatie si mesaje. ma indoiesc ca esti sincer in toata avalansa asta de declaratii si ma gandesc ca asta simte si ea.
Salut!
Lucrul dragut pe care ar trebui sa-l faci, dar la modul cel mai serios (posibil) sa o si intrebi : Daca ea simte acelasi lucru ca si tine, e vb. de sentimentele de iubire. Bafta!
Sa fii fericit, Jessy
Cred ca nu te apreciaza suficient. Cum a spus si @brigaela, nu cred ca poti sa fii sincer de fiecare data cand ii repeti lucrurile astea pentru ca stii si tu...cuvintele cand sunt spuse prea des isi pierd din valoare. Cred ca voi comunicati un pic prea intens si astfel i se pare ca relatia a devenit banala. Lasati'o un pic mai moale cu vorbitul la telefon, incercati sa va surprindeti altfel, prin mici surprize, cadouri micute (nu neaparat insemnate material) si reaprindeti flacara aia. Nu ii impune aceste lucruri, pune'le in practica doar si daca realizeaza ca tot ce faci e pentru ea si e frumos, atunci si ea daca este fata finuta va face la fel la randu'i. Si uite asa s'ar putea imbunatati relatia voastra.
Succes!
Mi se pare cam copilaroasa. Ea iti cere sa fii mai atent cu ea dar ea ti-a dat flori vreodata? Nu e normal ca un baiat sa primeasca flori de la o fata dar ar fi un gest deosebit prin unicitatea lui. Sunt sigur ca nu are dreptul de a-ti reprosa atatea lucruri. Totusi daca tii la ea si la relatia voastra incearca sa o surprinzi. Mergeti intr-un loc nou, organizati o seara karaoke, gateste- i, etc. Fa ceva la care ea nu se asteapta. Totusi gandeste-te bine ce a facut ea pentru tine. Daca a facut prea putine incearca sa vorbiti sincer si deschis ca ar trebui sa se schimbe si ea, sa fie mai intelegatoare. Ar fi o idee buna sa vorbiti mai putin, doar cateva mesaje zilnic, pentru ca astfel cand va vedeti fata in fata va fi mai frumos.
Intreab-o ce si-ar dori sa faci pentru ea! Dar nu fii ca si un catelus, tu esti barbatul in relatie, bine aucma, nici s ao bati dar nu ii fa chiar toate poftele, crede-ma ca nici as anul e bine!
Pare sa fie capricioasa. Daca nu se schimba, termina relatia cu ea ca sa nu te chinuiasca mereu.
Pai... vb cu ea ca sa afli exact ce nu-i convine. Ca, daca ii zici de multe ori ca o iubesti, e posibil sa nu te mai creada.
sau ai putea sa faci o pauza de cateva zile.
Eu cred ca faci destule (vorbind strict de ce ai scris tu). Ea spune ca nu faci nimic. Adevarul poate e undeva la mijloc.
De ce intr-o relatie conteaza asa de mult sa faca celalalt ceva pentru tine? De ce nu incearca sa faca si ea ceva frumos pentru tine... nu meriti si tu la fel ca si ea?
Ar fi o gramada de lucruri dragute care le-ati putea face, si tu si ea, dar merita? Va deveni obisnuinta peste o luna orice lucru dragut pe care il vei face acum.
Revenind la raspunsul tau, poate chiar ar trebui sa nu mai faci nimic o perioada, si atunci isi va da seama de ceea ce ai facut pana atunci. Oricum ii acorzi prea multa atentie, mai tine-o si in suspans (va fi ceva nou pentru ea) - nu prea mult si nu exagera. Sper sa isi deschida ochii si sa vada ca dragostea si o relatie nu consta doar in a face unul ceva pentru celalalt.
Nu iti mai spun sa vorbesti cu ea pentru ca sunt sigura ca deja ai facut asta.
Merci pentru raspunsuri. Sa clarific doar cateva lucruri, nu am spus ca nu face ea nimic pentru mine, mai rar dar chiar face. Problema nu este ca eu ii acord multa atentie, ci doar ca ea vrea sa ii acord mai multa atentie decat ce am scris initial. Stiu ca este sufocant dar daca ea asa vrea. Da, intr'adevar se poate ca un copil, cateodata e chiar foarte ok sa se comporte asa, dar cateodata nu. Am vorbit cu ea de foarte multe ori, o perioada este ok dar apoi incepem sa ne certam din acelasi motiv. Niciodata nu imi spune ce vrea sa facem sau ce vrea sa fac pentru ea, doar "ceva dragut". Si da, sunt sincer, chiar si dupa atata timp sunt extrem de indragostit de ea, chiar daca nu ma crede nimeni sau spun aceleasi lucruri de un milion de ori. Intotdeauna tot ce spun simt. Multumesc inca odata pentru raspunsuri.
E nebuna
Crede-ma... te tine prea mult sub papuc
Pai daca mi-ar darui mie iubitu` meu ceea ce i-ai daruit tu ei, as fi cea mai fericita
beausingurlamasamea întreabă: