Uh o cunosti mai bine.stii cum e ea ce temperament are...incearca sa faci rost de dovezi cat mai mte sa ii arati ca uh ai dreptate.sh ca ii vrei binele ca esti prietena ei, numai uh o poti convinge! bafta. sper ca ti-am fost de ajutor mai vb, sa imi zici rezultatul pup
Pai mai spune-i odata si daca tot ca ea face zii ca ai pus-o in tema si daca ea nu te crede asta e. daca prefera sa sufere mai tarziu...treaba ei
Nu-i zi nimic, fiecare e responsabil pentru faptele sale. I-ai zis o data, tu ai avut intentia si daca ea nu a inteles...va realiza mai tarziu si atunci iti va da dreptate! Cel mai bine pentru ea este sa fie constienta de ceea ce face!
Cred ca stiu cazul destul de bine, mai ales ca sunt in clasa ta , acel baiat (fiind popovici un handicapat care isi bate joc de toata lumea, ) doar se distreza pe seama dianei
Odata ce ai atentionat-o si stie despre ce este vorba, e alegerea ei ce are de gand sa faca cred, cand e vorba de iubire se accepta multe, cu timpul o sa-si dea singura seama daca e bun sau nu acel baiat.
HappynewCenusa întreabă: