| Luuuv a întrebat:

Am o prietena care e indragostita de un baiat.Acesta este cu o clasa mai mare decat ea. L-am intrebat odata daca o place pe colega mea si a zis ca doar isi bate joc de ea.De atunci acea faat a fost trista 1-2 zile si dupa aia iar a inceput sa umble dupa el. Ce as putea sa ii zic pentru a nu-l mia place pe acel baiat.[Sa nu credeti ca e din invidie...CHIAR DELOC!]

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| mihaela_7915 a răspuns:

Uh o cunosti mai bine.stii cum e ea ce temperament are...incearca sa faci rost de dovezi cat mai mte sa ii arati ca uh ai dreptate.sh ca ii vrei binele ca esti prietena ei, numai uh o poti convinge! bafta. sper ca ti-am fost de ajutor mai vb, sa imi zici rezultatul pup

| ● Ďعw a răspuns:

Pai mai spune-i odata si daca tot ca ea face zii ca ai pus-o in tema si daca ea nu te crede asta e. daca prefera sa sufere mai tarziu...treaba eihappy

| petronela_4784 a răspuns:

Nu-i zi nimic, fiecare e responsabil pentru faptele sale. I-ai zis o data, tu ai avut intentia si daca ea nu a inteles...va realiza mai tarziu si atunci iti va da dreptate! Cel mai bine pentru ea este sa fie constienta de ceea ce face!

| gabriela007 a răspuns:

Cred ca stiu cazul destul de bine, mai ales ca sunt in clasa ta laughing, acel baiat (fiind popovici un handicapat care isi bate joc de toata lumea, ) doar se distreza pe seama dianei

| GrigoreVarlam a răspuns:

Odata ce ai atentionat-o si stie despre ce este vorba, e alegerea ei ce are de gand sa faca cred, cand e vorba de iubire se accepta multe, cu timpul o sa-si dea singura seama daca e bun sau nu acel baiat.